Yayın ekranı… Fenerbahçe seriyi son maça taşımak istiyor

Euroleague'de Fenerbahçe, Olympiakos'u yenerek seriyi son maça taşımak istiyor. Vakıfbank - Fenerbahçe ve Eczacıbaşı -THY finale çıkmak için sahaya çıkacak. İşte cuma yayın ekranı

Spor 5 Mayıs 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Fenerbahçe, seriyi beşinci maça taşımak istiyor.

Mithat Koray

THY EuroLeague’de Fenerbahçe Beko – Olympiakos play-off serisinde 4.raunt bu akşam İstanbul’da. Sarı-lacivertli ekip Final Four ümidini sürdürmek için kazanmak zorunda. Yunan ekibi salondan galibiyetle ayrılırsa Kaunas’ta yapılacak dörtlü finale gidecek. NBA’de Golden State Warriors – Los Angeles Lakers bir başka deyişle Stephen Curry – Lebron James kapışması var. Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde kümede kalma mücadelesi veren ve deprem nedeniyle maçlarını İstanbul’da oynayan Gaziantep Basket, Dunston’ın yaptığı kaza ve Singleton’un geçirdiği kalp rahatsızlığı nedeniyle sıkıntılı günler geçiren Anadolu Efes ile karşılaşıyor.

Eski Fenerbahçeli, Fenerbahçe'yi son saniyede yıktıEski Fenerbahçeli, Fenerbahçe’yi son saniyede yıktı

Bundesliga’da Avrupa kupalarına katılma şansı arayan Bayer Leverkusen, evinde Köln’ü konuk ediyor. Lige tutunmaya çalışan Schalke ise Mainz deplasmanında. Bundesliga 2’deki Hamburg – Paderborn karşılaması play-off yarışı açısından önemli. UEFA Futsal Şampiyonlar Ligi’nde dörtlü finaller başlıyor. İspanya’da düzenlenen organizasyonda ev sahibi ülkeden Palma, yarı finalde Portekiz’den Benfica ile karşılaşıyor. Diğer yarı final mücadelesi ise Portekiz’den Sporting ile Belçika temsilcisi Sporting Anderlecht arasında. UEFA Futsal Şampiyonlar Ligi’nde Sporting CP’Nin 2, Benfica’nın ise 1 şampiyonluğu bulunuyor.

Fenerbahçe ve Eczacıbaşı final için bir adım öndeFenerbahçe ve Eczacıbaşı final için bir adım önde

Sultanlar Ligi’nde play-off yarı final ikinci karşılaşmaları yapılacak. 2 maçı alan veya 2 mücadelede puanı yüksek olan takımın tur atlayacağı serilerde Ecacıbaşı 3 Mayıs’ta 3-2 mağlup ettiği THY’yi, Vakıfbank ise 3-1 mağlup olduğu Fenerbahçe’yi misafir ediyor. Atletizmin en keyifli organizasyonlarından olan Diamond League’de sezon Katar’ın başkenti Doha’da başlıyor. Kadınlar 100 metre, 400 metre ve 1500 metre, erkekler 200 metre ve yüksek atlama öne çıkan yarışlar. Erkekler 400 metre engellide sporcumuz İsmail Nezir’in yarışacağını da belirtelim.

5 Mayıs Cuma

NBA play-off: 04.00 Golden State Warriors – LA Lakers S Sport

Bisiklet: 15.00 Kadınlar La Vuelta Eurosport 1

Sultanlar Ligi yarı final: 16.00 Eczacıbaşı – THY TRT Spor Yıldız

19.00 Vakıfbank – Fenerbahçe TRT Spor

Tenis: 17.00 ATP Madrid yarı final Tivibu Spor 3

21.00 ATP Madrid yarı final Tivibu Spor 3

Atletizm: 18.00 Diamond League Katar TRT Spor Yıldız & S Sport +

Bundesliga 2: 19.00 Hamburg – Paderborn Tivibu Spor 2 & TOD

Türkiye Basketbol Süper Ligi: 19.00 Gaziantep Basket – Anadolu Efes Bein Sports 5

UEFA Futsal Şampiyonlar Ligi yarı finalleri: 19.00 Sporting CP – Anderlecht S Sport +

22.00 Palma – Benfica S Sport +

EuroLeague play-off: 20.45 Fenerbahçe Beko – Olympiakos S Sport

Golf: 21.00 Wells Fargo Şampiyonası Eurosport 2

Bundesliga: 21.30 Mainz – Schalke Tivibu Spor 2 & TOD

21.30 B.Leverkusen – Köln Tivibu Spor 1 & TOD

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.