Kan donduran soygun! Donnaruma dehşeti yaşadı

PSG kalecisi Gianluigi Donnaruma ve kız arkadaşının yaşadığı eve giren hırsızlar, ikiliyi bağlayıp evden 500 bin Euro çalarak kayıplara karıştılar.

Spor 22 Temmuz 2023
Bu haber 12 ay önce yayınlandı
Donnaruma'nın evine hırsız girdi.

Futbolcuların evlerini hedef alan hırsızların sayısı gün geçtikçe artıyor. Avrupa’nın büyük şehirlerinde meydana gelen olayların benzerlerini birçok defa özellikle Madrid şehrinde görmüştük. Şimdiki haber Paris’ten. PSG’nin 24 yaşındaki İtalyan kalecisi Gianluigi Donnaruma ve kız arkadaşı Alessia Elefante’nin kaldıkları ev hırsızlar tarafından soyguna uğradı.

Eve giren bir grup hırsız önce ikiliyi bağladılar. Ardından 500 bin Euro değerinde eşyayı çalarak kayıplara karıştılar. Donnaruma ve kız arkadaşı olayın ardından evlerinin yakınındaki bir otele sığındılar. Sabaha karşı 3 sularında gerçekleşen olayda otel çalışanları polise haber verdi. İkili daha sonra hastayene götürüldü. Donnaruma’nın ufak tefek yaralandığı tespit edilirken kız arkadaşının şok geçirdiği saptandı. Actu17’nin haberine göre hırsızlar eve girmeden önce bina görevlisini de bağlayıp etkisiz hale getirdiler. Öte yandan soygunun silah zoruyla yapılmış olabileceği de Marca’nın aktardığı bilgiler arasında.

Yine İspanya yine hırsızlık: Bu seferki mağdur KluivertYine İspanya yine hırsızlık: Bu seferki mağdur Kluivert

Bu ilk değil

Söz konusu olayların benzeri Paris kentinde daha önce de yaşandı. Marquinhos, Thiago Silva, Angel Di Maria, Mauro Icardi gibi yıldızlar da Paris’te forma giydikleri dönemde evleri soyulan bazı isimlerdi. Versay Ceza Mahkemesi, Mart 2021’de Marquinhos’un evini soyan iki hırsıza geçtiğimiz ocak ayında hapis cezası vermişti.

Neymar: Sevseniz de sevmeseniz de kalıyorumNeymar: Sevseniz de sevmeseniz de kalıyorum

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.