‘Benim Hande Erçel’den ne eksiğim var?’ Parası yetmediği için Cannes’a gidemeyen ünlü kim?

Bu yıl Cannes'a bir sinema filmiyle katılmadık. Festivalden geriye Türk ünlülerin havalı pozlar, seksi kıyafetler, milyon dolarlık mücevherler, kırmızı halı dedikoduları kaldı. Bir de parası yetmediği için gidemeyen bir ünlümüz var.

18 Mayıs 2024
Cannes 2024 kırmızı halıda (soldan sağa) Hande Erçel, Birce Akalay, Pınar Deniz, Meryem Uzerli anlaşmalı oldukları markaları temsil ediyor

1 milyonluk mücevher ve etkileşim rekoru

Hande Erçel

Oyuncu, reklam yüzü olduğu mücevher markasını temsilen kırmızı halıda poz verdi. Markadan kendisinin seçtiği küpe, kolye ve yüzükten oluşan takımın değeri 1 milyon liraydı. Kırmızı elbisesinin de 250 bin lira olduğu konuşuluyor. Yabancı basının büyük ilgi gösterdiği Hande Erçel 32 milyonluk Instagram takipçisiyle en çok etkileşim alan yıldızdı. Kendisine sevgilisi Hakan Sabancı da eşlik etti. Bu arada son bir yıldır haftanın iki günü İngilizce ders alan Erçel yabancı basın ve yapımcılarla da gayet akıcı şekilde konuşmuş.

Yapımcılar, modacılar peşine düştü

Birce Akalay

Bir otomobil markasının reklam yüzü olarak Cannes’a davet edilen Birce Akalay tarzıyla sosyal medyada ilgi odağı oldu. Elbiseyi öyle güzel taşıdı ki, kendisine dünyaca ünlü bir moda evinden sonbahar-kış koleksiyonunda modellik yapması için teklif bile gitmiş. Akalay’ın, Avrupa’nın iki önemli yapım şirketiyle görüşmeler yaptığı da kulağımıza geldi. Oscar ödüllü dünyaca ünlü Alman müzisyen Hans Zimmer’la bir araya gelip iltifatlar alması da dikkat çekici karelerden biriydi. Bu arada İstanbul’daki sevgilisi Hakan Kurtaş da fotoğrafını ‘Mon Amour’ (Sevgilim) notuyla paylaştı. Bu arada Akalay, Cannes’daki Türk dostlarına evliliği düşündüklerini söylüyormuş.

En kalabalık ekip

Pınar Deniz

Pınar Deniz de bir dondurma markasının davetlisi olarak Cannes’da… Seçtiği kıyafetleri pek beğenilmese de, pozları ve havasıyla konuşuldu. Cannes’e en kalabalık ekiple gittiği söylenen Pınar Deniz’in sosyal medyadaki paylaşım ve etkileşim açısından Hande Erçel ile Birce Akalay’ın biraz gerisinde kaldığı algısı yayıldı. Pınar Deniz’in de, festivalde önemli sinemacılarla bir araya geldiği, uluslararası bir yapımda rol almak istediği konuşuluyor.

Kıyafetleri beğenilmedi

Meryem Uzerli

Meryem Uzerli, Cannes Film Festivali’ne bir film ya da marka anlaşması olmadan kendi imkanlarıyla gitmiş. Yani masraflar cepten! Wilma Elles de aynı şartlarda giden diğer bir isim. Uzerli’nin, Osmanlı tarz elbisesi ‘Hürrem Sultan’ karakterine bir gönderme olarak yorumlandı. Hatırlarsanız, kendisine dünya çapında şöhret kazandıran bu rolü ‘tükenmişlik sendromuna yakalandım’ diyerek 2013’te bırakmıştı. Wilma Elles de, o elbiseyle bir zamanlar Maksim Gazinosu’nda çıkan assolistlere benzetildi.

Cannes’a gidemeyince çıldırdı

Özge Özacar

Ünlü bir içki markasının yüzü olan Özge Özacar da Cannes’da… Dilan Çiçek Deniz ise dünyaca ünlü aktör Kevin Costner’la röportaj yapmak üzere festivale gitti.

Bu arada Cannes’a gitmek için yanıp tutuşan, bu sebeple menajerini bunalıma sokan bir oyuncumuz da var. Ekibi kendisine “Herhangi bir reklam anlaşmamız, sponsorumuz yok. Seyahatinizin maliyeti yüksek olabilir” deyince kıyamet koparmış! “Benim Hande Erçel’den neyim eksik” diye bağırmış. Erçel’in takipçi sayısı, sosyal medya gücü ve reklam anlaşmaları kendisine hatırlatılınca iyice küplere binmiş! Öyle sinirlenmiş ki ekibini kovmuş.

Takipçileri “Sen neden Cannes’de yoksun” diye yazıyor. Birine verdiği cevap şöyle: “Set yoğunluğu, işler güçler işte…”

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.