Ünlülerden son estetik havadisleri: Kimin yüzünde dolgu var, kimin poposunda?

Hande Erçel ve Serenay Sarıkaya'nın botoks kararı, sosyetenin dört gözle beklediği o estetikçi, ameliyat sonrası doktoruyla tartışan oyuncu ve Meryem Uzerli'nin "Doğalım" çıkışı... İşte ünlüler dünyasından son estetik havadisleri...

22 Ekim 2023
Serenay Sarıkaya, Hande Erçel ve Pınar Deniz'in aldığı estetik kararı oyuncular dünyasını etkileyecek türden

Dolgu yok, ters ışık var

Meryem Uzerli’nin New York caddelerinden paylaştığı karelerde yüzündeki dolgular dikkat çekti. Oysa ki oyuncu bu pozları üzerindeki kıyafetin reklamını yapmak için vermişti. Her defasında yüzünde hiçbir müdahale olmadığını söyleyen Uzerli’nin şiş yanakları şu iddiaya neden oldu: “Amerika-Los Angeles’taki doktoru Simon’a uğramış yine.” Uzerli bir kez daha “Hayır, aynıyım. Yüzümde dolgu yok. Işık öyle gelmiş” dedi. Yorumları ‘abartılı’ ve ‘gerçekdışı’ bulduğunu söyledi.

Sosyetenin yeni heyecanı

Kardashian’ın estetikçisi olarak şöhret yapan Dr. Simon sosyetemizin gözdesi

Kim Kardashian’a yaptığı dolgularla meşhur olan Dr. Simon da yakında Türkiye’ye gelecekmiş. Dolgu-botoks için yalnızca 30 kişiye hizmet vereceğini söylemiş. Sosyete “Ben de, ben de” deyip yarışa girmiş. Bu arada dolgu, botoks ve vitamin iğnesini toplam 200 bin liraya yapacakmış. Simon 2019’da İstanbul’a gelmiş, Türk sosyetesiyle Halas Yatı’nda buluşmuştu. Siren Ertan, Şebnem Dinçgör’ün de bulunduğu grup sayesinde küçük bir servet yapıp dönmüştü.

Bedavaya koştu, pişman oldu

Ünlü bir oyuncumuz da bu aralar yaptırdığı hatalı botoks ve dolgu nedeniyle estetik mağduru. Doktor doktor gezip göz çevresinde bozulan simetriyi ve düşen göz kapağını düzeltmek için çare arıyor. Yakınlarına da şöyle söylemiş: “Bir klinik ‘Paylaşım karşılığı ücretsiz yapalım’ dedi. Kabul edip yaptırdım, bin pişmanım! Şimdi gözlük ve kasketle dolaşıyorum. Sorumluluk almıyorlar.”

Üç yıldızın botoks kararı

Hande Erçel, Serenay Sarıkaya ve Pınar Deniz ekranda daha doğal bir görüntü yakalamak için botoks dahi yaptırmama kararı almışlar. Burun ve dudak dolgusundan sonra bambaşka biri haline gelen İrem Helvacıoğlu da sosyal medyada “Ne yaptın kendine” şeklindeki eleştirilere çok takılmış. Bu arada yakında ‘Kızıl Goncalar’ dizisiyle ekrana gelecek olan Özcan Deniz’in Cannes’daki TV fuarına gitmeden önce dolgu yaptırdığı konuşuluyor. Kısa sürede 20 kilo verip 34 bedene düşen Bergüzar Korel’in de mide küçültme ameliyatı olduğu iddiası var. Oyuncu rejimle zayıfladığını söyledi. Bu arada meme küçültme ameliyatı yaptırmış. Beş ay önce yaptırdığı estetik yüzünden bunalıma giren Dilan Çiçek Deniz’e doktoru aylardır “Ödem var, geçecek” diyormuş. Sorunun ödem olmadığı ortaya çıkınca oyuncu ile estetik doktorunun arası açılmış. Dilan Çiçek “Çok pişmanım” diyormuş.

Hedef Türkiye güzelliği

Miss Model Şüheda Erkoç (24) gelen yorumlar karşısında şok oldu

Bazı estetik kliniklerinin hedefinde bu ara Türkiye güzelleri var. Niye mi? Birinci seçilen genç kızlar sosyal medyada “Burnunu yaptır”, “Çeneni küçült”, “Kilo ver” şeklinde eleştirilere maruz kalıyor. Türkiye 3. Güzeli Selin Gurdikyan “DM’den bedava estetik teklifleri var, kaşımın ucuna bile dokundurtmam” diyor. Miss Model Şüheda Erkoç ise “Benim için ‘Yaşlı suratlı, nasıl seçtiler’ yorumu yaptılar. Klinikler gençleştirme operasyonu için peşime düştü. Daha 24 yaşındayım, böyle teklifler ne demek” diye isyan etti.

Yurt dışından dolgulu tayt

Ajda Pekkan dolgulu iç çamaşır ve taytlarıyla olay olmuştu

Bir anda dolgun kalçalara sahip bazı ünlülerimiz de işin sırrını soranlara “Bir süredir squat yapıyorum” cevabını verip güldürüyorlar. Ama Melek Mosso kalçasına yaptırdığı dolguları hiç inkar etmedi. Bir şarkıcımız da ‘Brezilya poposu’ olarak anılan bu operasyonu yaptırdı. Sonra da çıkıp “Fıtık ameliyatı oldum, ne kalçası” dedi. Ajda Pekkan’ın birkaç yıl önce mutfakta helva kavururken paylaştığı karede kalçaları olay olmuştu. Süperstarın yurt dışından dünya para verip özel dolgu destekli iç çamaşır, taytlar getirttiği ortaya çıkmıştı.

Meryem Uzerli estetik iddialarını reddediyor, doğal olduğunu söylüyor

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.