Yıldız ikili para basıyor: Reklam servetleri

Dizi ve reklamların en çok kazanan çifti Tatlıtuğ ve Sarıkaya, kaşelerini yenileyip aynı marka için kamera karşısına geçti. Yasemin Taciroğlu-Ahmet Uras'ın Çırağan Sarayı'ndaki düğününde eski - yeni sevgililer birbiriyle köşe kapmaca oynadı.

Kültür Sanat 20 Ağustos 2023
Bu haber 8 ay önce yayınlandı
Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya dizi ve reklam sektöründeki kaşeleri yeniden güncelledi. Rüya çift, para basıyor.

Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya, başrolünü paylaştıkları ‘Aile’ dizisi başlamadan önce 10 yıldır marka yüzü oldukları jean markasıyla sözleşme yeniledi. Bu kez birlikte kamera karşısına geçecekler. Reklam piyasasında konuşulanlara göre; marka, her iki yıldıza 15’er milyon lira ödedi. Tabii kazançları bu kadarla kalmadı. Kıvanç Tatlıtuğ’un, eşi Başak Dizer’le rol aldığı bebek bezi reklamından 30 milyon lira kazandığı, Serenay Sarıkaya’nın yenilenecek banka reklamından 20 milyon liraya yakın para alacağı iddia ediliyor.

Bu arada hatırlatalım; yıldız ikili, bölüm başına aldıkları ücretle de TV dünyasında rekor kırdı. Kıvanç Tatlıtuğ yeni sezonda bölüm başına 1.5 milyon, Serenay Sarıkaya ise 1 milyon 200 bin lira kazanacak.

Kerem Bürsin, 2019’da ayrıldığı Serenay Sarıkaya’lı kareye like atınca dedikodular alevlenmişti

Yanlışlıkla ‘like’a özür mesajı

Serenay Sarıkaya’nın eski sevgilisi Kerem Bürsin’le yeniden bir araya geldiği söyleniyordu. Çünkü Bürsin, Serenay Sarıkaya’nın, senarist Ece Yörenç’in köpeğini öptüğü kareye ‘like’ yapmış, kardeşi Melisa Bürsin de, Serenay Sarıkaya’yı takibe almıştı. İşin perde arkası şöyle; Kerem Bürsin, stalk yaparken (söylediğine göre fake hesabı yok) yanlışlıkla Serenay Sarıkaya’lı kareyi beğenmiş. Dedikodular çıkınca da ‘like’ı geri alamamış. Sarıkaya bu durumdan rahatsız olmuş. Kerem Bürsin, Serenay Sarıkaya’ya yakın bir dostu aracılığıyla “Yanlışlıkla oldu, özür dilerim” mesajı göndermiş.

Bir düğün, eski-yeni aşklar, göz ucuyla takip 

Hande Erçel ile sevgilisi Hakan Sabancı, Hadise, Ezgi Eyüboğlu düğünde adeta köşe kapmaca oynadı. Gecede bir tek Kaan Yıldırım yoktu!

Sosyetik çift Yasemin Taciroğlu-Ahmet Uras’ın, Çırağan Sarayı’ndaki milyonluk düğünü tam anlamıyla ‘dar alanda kısa paslaşmalar’ gibiydi. Düğün sahipleri konuklar arasındaki eski-yeni sevgilileri birbirinden uzak masalara oturttu. Ancak sıra, dansa ve eğlenmeye gelince göz ucuyla takipler, köşe kapmaca oyunları yaşandı.

Hadise’yi arkadaşları kolladı

Gecenin favori çifti Hande Erçel-Hakan Sabancı düğün alanına girdiğinde, Sabancı’nın eski sevgilisi Hadise de oradaydı. Katılan birkaç konuktan aldığım bilgiler şöyle; pop yıldızına eşlik eden arkadaşları Hakan Sabancı’yı gece boyunca göz ucuyla takip etmiş. Böylece Hadise’yi olası bir karşılaşmaya karşı korumuşlar. Hande Erçel, Hadise’nin olduğu tarafa hiç bakmamış. Sevgilisinin kuzeni Melis Tapan ve arkadaşlarıyla eğlenmiş. Hakan Sabancı, Hadise’yle hiç poz vermemişti. Hande Erçel’le kameralar önündeki romantizmi düğünde dikkat çekti. İşte gecede konuşulan magazinel bir mevzu da buydu. Bu arada Hadise’nin 2 ay evli kalıp boşandığı Mehmet Dinçerler’in bir zamanlar unutamadığı büyük aşkı kimdi dersiniz? Hande Erçel.

Eski eşinin aşklarından kaçtı

Düğünde Kaan Yıldırım’dan 2019’da boşanan oyuncu Ezgi Eyüboğlu’nun durumu da kolay değildi. Eski eşinin 1.5 yıl aşk yaşadıktan sonra ayrıldığı Hadise az ötesindeydi. Biraz uzağında da Kaan Yıldırım’la bir dönem aşk dedikodusuna karışan Hande Erçel oturuyordu. Eyüboğlu iki tarafa da yaklaşmadan geceyi kazasız bitirdi. Görenler “Masadan pek kalkmadı” diyor. Gecede yapılan bir espri de şuymuş; “İyi ki, Kaan Yıldırım yoktu. O da gelseydi, kadro tamdı.”

Yasemin Taciroğlu ile Ahmet Uras misafirlerin rahat etmesi için oturma düzenini titizlikle ayarladı

Kazalara karşı uzak masalar

Şunu da belirtelim; böyle büyük düğün ve organizasyonlarda davet sahipleri ‘olası kazaları’ önlemek için ünlü konuklarına kimlerin katılacağını bildiriyor. Oturma düzenleri buna göre ayarlanıyor. Düğün ertesinde tarafların dedikoduların önüne geçmek için yaptığı paylaşımlar da dikkat çekti: Hande Erçel, sevgilisi Hakan Sabancı’nın kendisine uzattığı beyaz güllerle olan pozunu sayfasına taşıdı. Ezgi Eyüboğlu’nun yüzü story’lerinde pek gülmüyordu. Hadise alev alev yanan kırmızı elbisesiyle yaptığı paylaşımla “Yıkılmadım, ayaktayım. Bakın buradayım” der gibiydi. Gelin Yasemin Taciroğlu ile damat Ahmet Uras da ister istemez magazin gündemine imza atmış oldu.

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.