Ajda Pekkan: Bayılarak izliyorum, teşekkürler ‘Kızılcık Şerbeti’

RTÜK'ün yasakladığı ve hukuki mücadelesini sürdüren 'Kızılcık Şerbeti'ne bir destek de Ajda Pekkan'dan geldi. Pekkan konserini dinlemeye gelen oyuncu Doğukan Göngör'e sahneden "Bayılarak izliyorum. Cuma akşamları hiçbir randevu almıyorum. Çok tebrik ediyorum, oyuncu arkadaşlara selam lütfen" dedi.

Kültür Sanat 24 Nisan 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı

RTÜK tarafından yasaklanan ‘Kızılcık Şerbeti’ dizisinin sıkı takipçilerinden birinin Ajda Pekkan olabileceği hiç aklınıza gelir miydi? Öyleymiş. Süper star Antalya’da verdiği konser sırasında, kendisini dinlemeye gelen dizinin oyuncusu Doğukan Güngör’ü görünce, sahneden oyuncu nezdinde tüm ekibe teşekkürlerini iletti ve “Bayılarak izliyorum. Cuma akşamları hiçbir randevu alınmıyor, bütün ekibim ve arkadaşlarım izliyoruz. Çok tebrik ediyorum, bütün oyuncu arkadaşlara çok selam lütfen” dedi.

Doğukan Güngör, süper starın bu jesti karşısında kıvanç duyduğunu söyledi: “İnsan olduğu yere boşuna gelmiyor. Sevgili Ajda Pekkan, Antalya’da hem de konseri bölüp bütün ekibe sonsuz selamını, sevgisini, desteğini iletti. İyi ki varsın, hep ol ‘Kızılcık Şerbeti’. Bütün ekip arkadaşlarım ne kadar gurur duysanız az.”

Doğukan Güngör (fotoğraftaki damat) Ajda Pekkan’ın bu desteğinden kıvanç duyduğunu söyledi.

İçeriği sonrasında sansürlenme süreciyle Türkiye’nin gündemine oturan ‘Kızılcık Şerbeti’nin akıbeti ise şimdilik belli değil. Çekimleri duran diziyle ilgili en son TV yazarı Sina Koloğlu, mahkemenin vereceği karara göre, yapımcı ve kanalın dizinin yol haritasını belirleyeceğini iddia etmişti. “Show TV son itirazını İdare Mahkemesi’ne yaptı. Cevap bekleniyor. Mahkeme, ‘dizi sürsün’ derse, 32 bölüm üzerinden düşünülen dizinin sezon finali gerçekleşecek. ‘RTÜK haklı’ derse, 27 bölüm sonunda final olacak. Bir başka şık, ki bu en istenmeyeni; dizinin final yapması. Şu an set durmuş durumda” Yapımcı Faruk Turgut da bu iddiayı doğrulamıştı.

Türkiye'nin Kızılcık Şerbeti sınavı bitmiyor: Canlı yayınla sansür geldi!Türkiye’nin Kızılcık Şerbeti sınavı bitmiyor: Canlı yayınla sansür geldi!

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.