Babylon Soundgarden’ın bu yılki sürprizi Melike Şahin

Kendine Has’ın sunduğu Babylon Soundgarden, bu yıl da Bomontiada'yı mesken tutuyor. 24-25 Haziran'da gerçekleşecek olan festival, yerli sahnenin iddialı isimlerine ev sahipliği yapacak. Melike Şahin, Athena, Can Bonomo ve Islandman festivalin bu yılki yıldızları.

Kültür Sanat 10 Mayıs 2023
Bu haber 12 ay önce yayınlandı
Melike Şahin son dönemin en sevilen solistlerinden biri olarak kabul ediliyor.

Kendine Has Babylon Soundgarden bu yıl da Yapı Kredi bomotiada’da. 1999 yılından bu yana müzik hayatımızda yeri olan Babylon’ın üstlendiği organizasyonun bu yılki ayağı 24-25 Haziran tarihlerinde gerçekleşecek. İki güne yayılan festival süresince yerli sahnenin güçlü isimleri Yapı Kredi bomotiada’da’da performanslarını sergileyecek.

İki güne yayılacak festival boyunca Athena, Melike Şahin, Can Bonomo, Islandman, Aga B, Kolektif İstanbul, Deli Bakkal, Bahr, Su Sonia, Yalnayak ve Efza müzikseverlerle buluşacak. İki gün boyunca konserlerin yanı sıra dj performansları da festivalin sıcaklığını daha da arttırmayı vaat ediyor.

Can Bonomo festivalin ilk günü sahne alacak.

Müzikseverleri yoğun bir program bekliyor

24 Haziran Cumartesi günü Eray Düzgünsoy ve Efza ile başlayan maraton, rap sahensinin güçü ismi Aga B’nin yanı sıra Deli Bakkal – Yalnayak ile devam edecek. Akşamın ilerleyen saatlerinde ise Can Bonomo ve Athena yüksek enerjili performanslarıyla sahnede olacak. Gelelim pazar gününe…

Pazartesi sendromunun etkilerinin başladığı anlarda Radyo Eksen DJ’leri: Gülşah Güray, Güven Yıldız, Gülşah Turgut, Nikki Wild ve Undomondo ile güzel havanın ritmini yakalamak mümkün. Dj performanslarının ardından Kolektif İstanbul ve Bahr – Su Sonia, müzikseverleri akşama hazırlayacak. Doğu ve Batı arasında müzikal bir sentezle karşımıza çıkan Islandman’in performansı sonrası son dönemin en başarılı solistlerinden Melike Şahin, festivale performansıyla nokta koyacak. Şahin, geçen haftalarda ‘Pençe’ adını taşıyan teklisini müzikseverlerle buluşturmuştu.

Ed Sheeran’dan yeni albüm: Hayat devam ediyor

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.