Nihat Özdemir’e göre Trabzonspor alnının akıyla şampiyonluğu kazandı

Eski TFF Başkanı Nihat Özdemir, başkanlığı döneminde yönetiminde görev alan AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Yılmaz Büyükaydın'a destek amacıyla gittiği Trabzon’da açıklamalarda bulundu.

Spor 11 Mayıs 2023
Bu haber 12 ay önce yayınlandı
Nihat Özdemir'den Trabzon ziyareti sırasında samimi övgü.

Trabzonspor, 2021-22 sezonu sonunda 38 senelik şampiyonluk hasretini dindirmişti. Dönemin TFF Başkanı Nihat Özdemir, Trabzon’a gerçekleştirdiği ziyarette  bununla ilgili şunları söyledi: “Dönemimizde 3 tane şampiyonluk gördük. Bunlardan bir tanesi de Trabzonspor’a nasip oldu. 38 yıl sonra Trabzonspor bizim yönetimimiz döneminde şampiyon oldu ve hakkıyla oldu. Çok iyi mücadele etti. Gerçekten son zamanlardaki en güzel futbolu oynayarak, Trabzonspor burada başarıyla, alnının akıyla şampiyonluğu kazandı. Hepimiz bir Türk futbol sever olarak bundan da mutluluk duyduk.”

Giresunspor'un seçim dopingi Fenerbahçe'ye vurduGiresunspor’un seçim dopingi Fenerbahçe’ye vurdu

Özdemir, yönetiminde görev alan ve şimdiler AK Parti Trabzon milletvekili adayı olan Yılmaz Büyükaydın’a destek olmak amacıyla yönetimindeki diğer isimler Selim Soydan, Ali Düşmez, Erhan Kamışlı, İsmail Erdem, Nuri Akın’la birlikte Trabzon’a gitti.

Özdemir’in ziyareti hakkında konuşan Trabzonspor eski Başkanı Faruk Nafiz Özak, “”Burada bir vefa örneğini görüyoruz. Bu vefa duygusu için Nihat Özdemir ve gelen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Yılmaz bizim bir değerimiz, inşallah seçilir, hayırlı hizmetlere vesile olur. Ülkemizin her metrekaresi kutsal, her insanı saygıdeğer ama biz hep hizmet ederken Trabzon’a da özel hizmetler yapmaya çalıştık. Bu hizmetler inşallah devam eder. Yılmaz Bey kardeşime başarılar diliyorum. O bizim göz bebeğimiz, medarıiftiharımız” dedi.

Hem dipte hem zirvede hep başarılı bir hikaye: Okan BurukHem dipte hem zirvede hep başarılı bir hikaye: Okan Buruk

Özdemir 3 yıl TFF Başkanlığı yaptı

Nihat Özdemir, 2019 ve 2022 yılları arasında TFF’de başkanlık görevini yürüttü. Özdemir’in görev süresi boyunca sırasıyla Başakşehir, Beşiktaş ve Trabzonspor mutlu sona ulaştı. Bu görev süresinde hakemlere yapılan 8 Mart operasyonu, A Milli Takım’ın Euro 2020 performansı, kulüplere ayrıcalık tanıması gibi birçok konuda eleştirilere maruz kalmıştı.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.