Inter taraftarı Haaland için ağ attı!

Şampiyonlar Ligi finalinde Manchester City ile karşılaşacak Inter’de taraftar, Acerbi’ye Haaland’ı savunması için balık ağı hediye etti.

Spor 25 Mayıs 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
Acerbi'ye Haaland'ı tutması için balık ağı hediye edildi.

Inter ve Manchester City, 10 Haziran tarihinde İstanbul’da Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu için karşılaşacak. Sezon boyunca rakip savunmaların korkulu rüyası olan City forveti Haaland, son büyük sınavına Inter karşısında çıkacak. Inter’de Alessandro Bastoni, Stefan De Vrij gibi savunmacılarla finale yürüyen Inter’in Haaland’a karşı silahlarından biri de Francesco Acerbi.

Acerbi, arabasıyla Inter’in antrenman tesislerinden ayrılırken bir grup taraftar tarafından yolu kesildi. Inter taraftarı, Acerbi’ye Haaland karşısında kullanması için balık ağı hediye etti.

22 yaşındaki Erling Haaland bu sezon çıktığı 49 maçta 52 gol attı. Real Madrid eşleşmesinde ağları sarsamayan isim, takımının toplam 5-1’le ayrıldığı eşleşmede yarattığı tehditle etkili oldu. Milan’ı yarı finalde toplamda 3-0 gibi bir skorla eleyen Inter’de ise Acerbi, 11’i Şampiyonlar Ligi’nde olmak üzere bu sene toplam 45 maçta forma giydi.

Bir İstanbul masalı: İlkay Hakan’a, Pep Inzaghi’ye, Inter Manchester City’ye karşı!Bir İstanbul masalı: İlkay Hakan’a, Pep Inzaghi’ye, Inter Manchester City’ye karşı!

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.