Giresun’dan “Küme düşme kaldırılsın” başvurusu

Süper Lig’in küme düşen ekiplerinden Giresunspor, sezonun sona ermesinin ardından TFF’ye küme düşmenin kaldırılması adına başvuruda bulundu.

Spor 10 Haziran 2023
Bu haber 12 ay önce yayınlandı
Nahid Ramazan Yamak açıkladı, Giresun düşmenin kaldırılması için başvuru yaptı.

Süper Lig’de sezon sona erdi ancak yankılar son bulmuyor. Küme düşen ekiplerden Giresunspor, düşmenin kaldırılması için federasyona başvuruda bulundu. Çotanak Spor Kompleksi’nde yaptığı basın toplantısında konuşan Başkan Nahid Ramazan Yamak, “Haksız olarak yaşadığımız, hakkımızın yenildiği, yarışma halinde değiştirilen kuralların olduğu bir sezonu geride bıraktık” şeklinde konuştu.

Alma İrfan Can Eğribayat’ın ahını! Giresunspor...Alma İrfan Can Eğribayat’ın ahını! Giresunspor…

Yamak taraftarlardan özür dilerken Dünya Kupası nedeniyle verilen ara, deprem nedeniyle ligin kesintiye uğraması ve seçimlerden ötürü fikstürdeki ayarlamalar nedeniyle her takım kendilerinin de etkilendiğini söyledi. Yamak bu nedenle TFF’ye itirazda bulunduklarını dile getirdi. Başkan, ligin tescil edilmediğini yalnızca düşme potasında tamamladıklarını hatırlattı. Yamak, Hakan Keleş’in görevine daha erken son vermedikleri için gidişattaki sorumluluğu üstlendiğini söyledi.

3 büyüklere ceza, İsmail Yüksek'e sevk3 büyüklere ceza, İsmail Yüksek’e sevk

300 milyon lira borç…

Başkanlık değişimiyle alakalı da konuşan Yamak, “Sahip çıkacak biri varsa hemen istifa edebilirim, buradan açık olarak söylüyorum. Bu kulübün borcu belli, 300 milyon lira borcu var ama biz eğer bu FİFA’daki davalara müdahale etmezsek, ödeme yapmazsak Allah korusun, Eskişehirspor gibi oluruz, Bursaspor gibi oluruz. Burada bir birliktelik lazım.” değerlendirmesinde bulundu.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.