Zion Williamson’un sevgilisi kim? Kavga çıktı

Stiprizci Ahkeema ile yetişkin film oyuncusu Moriah Mills, aynı anda Zion Williamson'ın sevgilisi olduğunu sosyal medyadan açıkladı

Spor 10 Haziran 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
Zion Williamson basketbolla değil özel hayatıyla gündemde.

Zion Williamson, New Orleans Pelicans tarafından NBA 1. sırada darft edildiğinde herkes ona geleceğin yıldızı olarak bakıyordu. Ancak o şu sıralar parkede yaptıklarından çok saha dışı yaşantısı ile medyanın gündeminde. Geçtiğimiz yıllarda sakatlık nedeniyle çok sayıda maç kaçıran 22 yaşıdanki all-star Zion Williamson’un hamile olan striptizci sevgilisi Ahkeema geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabında bebeklerinin cinsiyetini açıkladıkları bir partiden görseller paylaştı.

'Silahlı' Ja Morant şiddete karşı! NBA'in unutulmaz skandalları‘Silahlı’ Ja Morant şiddete karşı! NBA’in unutulmaz skandalları

Bu paylaşımın ardından yetişkin film yıldızı 32 yaşındaki Moriah Mills, Williamson’la sevgili olduğunu iddia ederek onu sadakatsizlikle suçladı. Mills, “Görünüşe göre bir kız arkadaşın olmuş ve arkamdan başka bir kadınla birlikte olmuşsun. Tebrikler Zion…” dedi. Mills’in paylaşımları bu kadarla kalmadı. Geçtiğimiz hafta Zion Williamson ile korunmadan birlikte olduğunu iddia eden yetişkin film oyuncusu şunları söyledi: “1.98 boyundaki 129 kiloluk dev, umarım hamile kalmam. Beni New Orleans’a taşınmak için ikna etmeye çalışıyordu.”

Moriah Mills, Twitter hesabından Williamson ile ilgili iddialarda bulundu.

Pelicans’ı hayal kırıklığına uğrattı

2019 NBA Draft’ında New Orleans Pelicans tarafından büyük umutlarla 1. sırada seçilen Zion Williamson geride bıraktığımız 4 sezonda yalnızca 114 maça çıkarken, sakatlıklar nedeniyle 214 maç kaçırdı. Bu sezon Pelicans forması ile 29 maça çıkarken; 26.0 sayı, 7.0 ribaunt, 4.6 asist ortalamaları tutturan uzun forvet All-Star seçilirken, sakatlığı sebebiyle sezonun kalanında ve yıldızlar karması maçında forma giyemedi.

Şike yapan snooker sporcularına ömür boyu men!Şike yapan snooker sporcularına ömür boyu men!

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.