Beckham, Messi’yi; Brentford oğul Beckham’ı transfer etti

Lionel Messi'yi transfer eden Inter Miami'nin sahibi fenomen eski futbolcu David Beckham'ın oğlu Romeo Beckham, Premier Lig kulübü Brentford ile bir yıllık sözleşme imzaladı.

Spor 20 Haziran 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
Romeo Beckham babası gibi futbolcu oldu.

Dünya yıldızı Arjantinli Lionel Messi’yi transfer ederek tekrar gündeme gelen Inter Miami’nin sahibi, İngiliz futbolunun efsane futbolcusu David Beckham’ın oğlu Romeo da babasının izinden yürüyor. Kış transfer döneminden babasının sahip olduğu Inter Miami’den Premier Lig ekibi Brentford’a gelen Romeo Beckham için flaş bir gelişme yaşandı.

Mütevazı ve aynı zamanda destansı bir hikaye: RodriMütevazı ve aynı zamanda destansı bir hikaye: Rodri

Brentford, sözleşmedeki opsiyonu kullanarak kiralık olarak forma giyen oyuncunun bir yıl daha kulüpte kalacağını açıkladı. Romeo Beckham yeni anlaşmayla ilgili olarak “İyi hissediyorum. Çok heyecanlıyım, başlamaya ve gelecek sezonu iyi geçirmeye hazırım. Benim için çok iyi bir deneyim ve her saniyesini çok seviyorum” dedi. Brentford B antrenörü Neil MacFarlane ise “Romeo’yu ocak ayında kadromuza kattık ve takım için harika oldu. Onunla devam edeceğimiz için mutluyum” diye konuştu. Arsenal altyapısında futbola başlayan Romeo Beckham, daha sonra Inter Miami forması giydi. Brentford, geçtiğimiz sezon 20 yaşındaki Romeo Beckham’ı kiralık olarak kadrosuna dahil etti.

Tolgay Arslan, Manchester City'nin Avustralya şubesine transfer olduTolgay Arslan, Manchester City’nin Avustralya şubesine transfer oldu

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.