David ve Victoria mutlu: ‘Beckham’ belgeseli Netflix’in en çok izlenen yapımı oldu

Futbolcu David Beckham ve Spice Girl müzik grubunun eski yıldızı Victoria Beckham özel hayatlarına ve kariyerlerine odaklanan bir belgeselle gündemde. Dört bölümlük yapım prömiyer haftasında 3,8 milyon izleyiciyle rekor kırdı.

Kültür Sanat 23 Ekim 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı

Dünyanın en gözde futbolcusu ve bir zamanların en gözde müzik grubunun solisti. Bu iki ismin bir araya geldiği bir ilişki muhtemelen bir peri masalı tadında olur diye düşünmeden edemiyor insan. Nitekim öyle de oldu.

David Beckham ve Spice Girls grubunun üyesi Victoria Beckham yirmi yılı aşkın süredir birlikte. Ve ünlüler dünyasının en gözde çiftlerinden kabul ediliyor. Beckham çifti şimdi de ilişkilerini yakından izleme şansı veren bir belgeselle gündemde.

Victoria ve eski futbolcu David Beckham’ın hem kişisel hem de profesyonel yaşamlarını takip eden ve röportajlarını içeren ‘Beckham’ belgeseli 4 Ekim’de Netflix’te yerini aldı. Dört bölümlük dizi, Beckhamların evlilikleri, aile hayatları ve David Beckham’ın futbolculuk kariyerini yakından takip ediyor.

Yönetmen koltuğunda ‘Succession’da Hugo Baker karakteriyle izleyicilerin karşısına çıkan oyuncu ve yönetmen Fisher Stevens’ın oturduğu ‘Beckham’ belgeseli prömiyer haftasında 3,8 milyon izleyiciyle rekor kırdı. Öte yandan Netflix’in kendi verilerine göre ‘Beckham’, dünya çapında 11 milyon 600 bin kişi tarafından izlenerek iki haftadır yayın platformunun en çok seyredilen programı oldu.

Belgesel sosyal medyada da ilgi gördü. Pek çok kullanıcı röportajlardan kesitleri paylaşarak Victoria ve David’in uzun ilişkilerinin sırrını bölümleri izledikçe daha iyi anladığını söyledi. Belgesel yalnızca çiftin özel hayatına ışık tutmakla da kalmıyor. Roberto Carlos, Luis Figo ve Ronaldo gibi futbolcularla röportajlarıyla futbolseverlerin ilgisini çekerken Spice Girls hayranlarına da sesleniyor.

Netflix'in artık 247 milyon abonesi varNetflix’in artık 247 milyon abonesi var

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.