Milli takımlar için TVF’den yeni anlaşma yeni forma: Puma

Spor 12 Ağustos 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Voleybol milli takımına yeni sponsor.

Puma ve Türkiye Voleybol Federasyonu arasında yeni bir sponsorluk anlaşması imzalandı. Burhan Felek Voleybol Salonu’nda düzenlenen imza töreniyle resmiyet kazanan anlaşmaya göre hem Filenin Sultanları hem de Filenin Efeleri Puma üretimi formalarla sahada yer alacak.

Basın toplantısında yer alan isimlerden TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ “Türk voleybolu bu yıl 3 turnuvada mücadele etti ve üçünde de şampiyon oldu. Dünyada ve Avrupa’da önemli başarılar elde ediyor. Bugüne kadar hiç ilk sırada yer almadık. ABD’yi yenerek hem ilk sırayı aldık hem de şampiyon olduk. Paydaşlarımızın emeğini göz ardı edemeyiz. Onlara teşekkür ediyorum.” dedi.

Filenin Sultanları Polonya kampını yenilgiyle bitirdiFilenin Sultanları Polonya kampını yenilgiyle bitirdi

Yeni formalar, Filenin Sultanları’nın Polonya ile oynadığı hazırlık turnuvasında görücüye çıkmıştı. Daha sade görüntüye sahip forma setinde beyaz, kırmızı ve siyah renklerinin öne çıktığı 3 alternatif yer alıyor. Basın toplantısındaki isimlerden Eda Erdem Dündar takımın formalardan memnun olduğunu belirterek, “Formalar gerçekten çok hafif, kumaşı çok kaliteliydi. Uzun zamandır siyah forma giymiyorduk. Takımdaki herkesin favorisi oldu diyebilirim. Kaliteli bir forma. Puma’yla anlaşma için mutluyuz.” dedi.

Voleybola ‘Yeşil kart’ geldiVoleybola ‘Yeşil kart’ geldi

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.