Ersen Martin’in dramı! Aile çaresiz

Aort Damarı yırtılan Beşiktaş ve Trabzonspor'un eski futbolcusu Ersen Martin Bursa Romatem Hastanesi’nde, CEO Köksal Haloğlu’nun talimatıyla bakım altına alındı. Ailesi ilgisizlikten şikayetçi...

Spor 29 Ağustos 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı
Ersen Martin kalp rahatsızlığdan sonra zor günler geçiriyor.

Milli Takım, Beşiktaş ve Trabzonspor’un eski futbolcusu Ersen Martin zor günler geçiriyor. Aort damarının yırtılması nedeniyle 22 Şubat’tan bu yana hastanede yatan ve ‘yaşaması mucize’ denilen 42 yaşındaki eski futbolcu Bursa Romatem Hastanesi’nde, CEO Köksal Haloğlu’nun talimatıyla bakım altına alındı.

Hürriyet gazetesinin haberine göre Ersen’in ailesi aylık bakım masrafı çok yüksek olmasına karşın ne Türkiye Futbol Federasyonu, ne Türkiye Profesyonel Futbolcular Derneği ne de diğer mesleki kuruluşlarından destek alıyor. Martin’in yakınları, futbolcunun daha önce beraber oynadığı takım arkadaşlarına da haber verdiklerini ancak dönüş alamadıklarını dile getiriyor.

Ersen Martin saha kenarında! Arkadaş jestiErsen Martin saha kenarında! Arkadaş jesti

Daha önce Beşiktaş ve Trabzonspor’da oynayan 42 yaşındaki eski futbolcu Ersen Martin, kalp krizi nedeniyle geçtiğimiz yıl mayıs ayında ameliyat edilmişti. Futbolcu, ameliyatın ardından yoğun bakıma alınmıştı. Eski futbolcu kısa bir süre önce yoğun bakımdan çıkarken, uzun bir süre sonra ilk kez tepki vermeye başlamıştı.

Emre Kocadağ’dan istifa iddialarına yanıtEmre Kocadağ’dan istifa iddialarına yanıt

Ersen Martin kimdir?

Kariyerine Almanya’nın Nürnberg takımında başlayan Ersen Martin, Türkiye’de sırasıyla Beşiktaş, Siirt, Göztepe, Denizlispor, Ankaraspor, Sivasspor, Manisaspor, Kasımpaşa, Gençlerbirliği ve Eyüpspor’da forma giydikten sonra 2013 yılında futbolu bıraktı. A Milli Takım formasını da 3 kez giyen eski futbolcu, 2007-2009 yılları arasında İspanya’da Recreativo Huelva’da oynadı.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.