Adana’da Niang’ın gecesi

Patrick Kluivert yönetimindeki Adana Demirspor, evinde Pendikspor'u 3-0 mağlup etti. Maça Adana ekibi adına ligde ilk gollerini atan M'Baye Niang damga vurdu.

Spor 17 Eylül 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı
Adana Demirspor evindeki ikinci maçını da kazanmayı başardı.

Adana Demirspor sahasında ligin yeni takımı Pendikspor’u ağırladı. Yeni Adana Stadyumu’nda oynanan mücadelenin 15. dakikasında Adana Demirspor VAR’ın müdahale ettiği pozisyonla öne geçti. Kevin Rodrigues’in soldan yaptığı ortada M’Baye Niang topu ağlara gönderdi. Ancak yardımcı hakem bayrak kaldırdı. VAR devreye girdi, pozisyonun ofsayt olmadığı anlaşıldı. Böylece ev sahibi 1-0 öne geçti.

Farioli’nin Nice’i PSG’yi yıktı, Almanya’da hafta gollü başladıFarioli’nin Nice’i PSG’yi yıktı, Almanya’da hafta gollü başladı

41’de Jonas Svensson’un sağ kanattan ceza alanı içerisine girip topu al da at diye M’Baye Niang’a verdi. O da ikramı geri çevirmeyerek kendisinin ve takımının ikinci golünü attı. Maçın bu skorla biteceği sanılırken 88’de Emre Akbaba ceza alanı dışından yaptığı harika vuruşla ağları havalandırdı ve maçın sonucunu ilan etti: 3-0

Erden Timur resti çekti: TFF ve UEFA bizi denetlesinErden Timur resti çekti: TFF ve UEFA bizi denetlesin

Öte yandan ev sahibi Adana Demirspor’a bir sene aranın ardından kulübe dönen Mario Balotelli, maçtan önce taraftarları selamladı. Bu galibiyetin ardından Adana Demirspor puanını 8’e yükseltti. Galibiyeti olmayan Pendikspor 3 puanda kaldı. Süper Lig’de gelecek hafta Adana Demirspor, Kasımpaşa’ya konuk olacak. Pendikspor ise Karagümrük’ü ağırlayacak.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.