Inter Miami’de Messi şoku… İlk yarıyı bitiremedi

MLS takımlarından Inter Miami forması giyen yıldız oyuncu Lionel Messi, takımının Toronto FC ile oynadığı karşılaşmanın 37. dakikasında sakatlanarak kenara geldi. Miami'nin 4-0 kazandığı maçta Jordi Alba da maçı tamamlayamadı.

Spor 22 Eylül 2023
Bu haber 12 ay önce yayınlandı
Lionel Messi sakatlandı.

Amerikan 1. Futbol Ligi MLS’te play-off potasına girme mücadelesi veren, önümüzdeki çarşamba günü Houston ile Amerika Açık finali oynayacak olan Inter Miami sakatlık şoku yaşadı. Takıma transfer olduktan sonra 11 maçlık yenilmezlik serisi yakalanmasını ve Amerika Ligler Kupası’nın kazanılmasını sağlayan süper yıldız Lionel Messi sakatlanarak 37. dakikada oyundan çıktı. 34. dakikada kenara gelen Jordi Alba’nın ardından moral bozucu değişikliğin yapılması 3 dakika sürdü.

Miami maçı 4-0 kazanmasına rağmen sakatlık haberleri gelecek haftaki final maçı öncesi can sıkıcı gelişme oldu. Teknik direktör Tata Martino iki oyuncunun da pazar günkü Orlando maçında oynamasını beklemediklerini ve gelecek çarşamba gecesi oynanacak final için hazır hale gelmelerini beklediğini belirtti.

Messi'li Miami'nin fiyakasını Atlanta bozduMessi’li Miami’nin fiyakasını Atlanta bozdu

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.