Arda Turan: Tüm birikimimi kaybettim

Futbolda dolandırıcılık davasında yargılama süreci başladı. Mağdur futbolcuların ifadeleri ortaya çıktı. Arda Turan, 13 milyon dolardan fazla yatırım yapıp tüm birikimini yitirdiğini anlattı.

Spor 21 Kasım 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı
Arda Turan fon vurgunuyla alakalı ifade verdi.

Futbolda dolandırıcılık davası dün görülmeye başlandı. Sanık Seçil Erzan ifadesini verdi. Erzan özellikle Fatih Terim ismini duyunca diğer futbol insanlarının plana güvendiğini anlatarak, vaat sunarken iyi olduğunu vaatleri boşa çıkınca kötü olduğunu anlattı. (detaylar linkte)

Yargılamada mağdur futbolcuların ifadesi de ortaya çıktı. Şikayetçilerden Arda Turan, tüm birikimini vaatlere yatırdığını belirterek “Yıllardır çalışıp kazandığım bütün paramı emeğimi Seçil Erzan beni kandırarak yok etmiştir. Çok üzgünüm, bu olay beni çok yıprattı. Bütün birikimim bir anda gitti” dedi. Turan Erzan’a 13 milyon 900 bin doları elden verdiğini açıkladı.

BDDK, 'Seçil Erzan' soruşturmasında bankayı kusurlu bulmadıBDDK, ‘Seçil Erzan’ soruşturmasında bankayı kusurlu bulmadı

Bir başka mağdur Emre Belözoğlu “23 yıldır futbolcuyum, 2 senedir teknik direktörüm. 13 yaşımdan beri aileme bakıyorum. Tüm birikimimi beni kandırarak zimmetine geçirmiştir” diye konuştu.

Ne olmuştu?

Özel bir bankanın Levent şubesi müdürü Seçil Erzan hakkında Selçuk İnan, Emre Çolak, Emre Belözoğlu, Arda Turan, Fernando Muslera ile Buse Terim, Buse Terim’in eşi Volkan Bahçekapılı, eski kulüp tercümanı Musa Mert Çetin ve Emre Çolak’ın kardeşi Emrah Çolak gibi 18 isim şikayetçi oldu. Şikayetin sebebi şüphelinin yüksek getirili bir fon oluşturduğu ve bu fona para yatırılması yoluyla kazanç vadettiğiydi.

Seçil Erzan'ın ifadesine ulaştık... Yüzde 23 dolar faizini duyan koşmuşSeçil Erzan’ın ifadesine ulaştık… Yüzde 23 dolar faizini duyan koşmuş

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.