Ergin Keleş: Fatih Tekke, Icardi’den yetenekliydi

Futbolcu Ergin Keleş, şimdilerde Alanyaspor’un başında olan Fatih Tekke’nin Galatasaray forveti Mauro Icardi’den daha yetenekli olduğunu belirtti.

Spor 29 Kasım 2023
Bu haber 6 ay önce yayınlandı
Ergin Keleş'ten Fatih Tekke ve Mauro Icardi yorumu.

Fatih Tekke Trabzonspor formasıyla oynadığı dönemde Süper Lig’e damga vurdu. Tekke ligin en yetenekli golcülerinden biri olarak yıllarca görev yaptı. Deneyimli isim geçtiğimiz haftalarda kafa golleriyle öne çıkan Mauro Icardi’den daha iyi kafa vuruşlarına sahip olduğunu anlatmıştı.

Ergin Keleş de Tekke’ye arka çıktı. Keleş “Yetenek olarak, beceri olarak Fatih Tekke kesinlikle Mauro Icardi’den daha yetenekliydi. Ancak potansiyellerini ortaya koymak açısında Mauro Icardi daha yetenekli. Fatih Tekke’nin golleri sıra dışı, öyle futbolcular da artık kalmadı. Çok zor bulunuyor” açıklamasını yaptı.

Wanda Nara ve Mauro Icardi nikah masasına oturuyorWanda Nara ve Mauro Icardi nikah masasına oturuyor

Trabzonspor taraftarı olduğunu belirten Keleş “Trabzonspor iyi olacak. Ben, Trabzonsporluyum. Trabzonspor, benim futbolu sevme nedenim. Abdullah Hoca ile Trabzonspor yeni bir ivme yakaladı, daha da iyi olacaktır. Paul Onuachu çok güzel goller atıyor. O fizikte birisinin bu golleri atması muazzam. Bir de gollerden sonra takla atıyor. Paul Onuachu bizim gibi golcüleri zora sokuyor. (gülerek) Ancak bu taraftar için çok güzel bir şey” ifadelerini kullandı.

Ajansspor’dan Salim Manav’a konuşan Keleş, son günlerin hakem gündemiyle alakalı “Galatasaray ve Fenerbahçe kadro kalitesi olarak çok güçlüler. Anadolu kulüpleriyle makasın açılması çok doğal. Anadolu kulüpleri arasında önemli oyunculara sahip kulüplerde var. Ancak artık önemli olan oyunun gücü, takımın saha içindeki doğru planlaması aradaki farkı kapatabilir. En sonra Fenerbahçe karşısında Trabzonspor’un aldığı galibiyet var, bu durumlar olabilir. Lütfen, Türkiye’de maçlardan sonra hakem konuşmayalım, gündem hakem olmasın. Sürekli hakem üzerinden sonuçları yorumlamak yıllardır yaptığımız şeyler ancak bu bizi bir yere götürmez, oynanan oyunu konuşmalıyız” diye konuştu.

Fatih Tekke: Icardi’den yetenekliyimFatih Tekke: Icardi’den yetenekliyim

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.