Üzücü haber: Wanda Nara lösemi hastasıymış

Galatasaray’ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi’nin eşi ve menajeri olan Wanda Nara hastalığıyla ilgili konuştu. Nara, lösemi olduğunu sosyal medya hesabından açıkladı.

Spor 30 Ekim 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı
Wanda Nara'dan hastalık açıklaması geldi.

Sosyal medya hesaplarından takipçilerinin sorularını yanıtlayan Wanda Nara lösemi olduğunu açıkladı. Galatasaray, yaz transfer döneminde Icardi’nin bonservisini almasına karşın Wanda Nara’nın rahatsızlığı nedeniyle uzun süre boyunca transferi açıklayamamıştı.

Wanda Nara, lösemi hastası olduğunu dile getirdi. Hastalığını ilk başlarda gizlediğini belirten Wanda, ülkesi basınına yaptığı açıklamada ‘’Hastalığımın ilk başlarında ‘Bende bir şey var’ diyordum, sonra ona hastalık demeyi başardım. Şimdi de adını koydum” dedi.

Mauro Icardi mutlu... Şampiyonlar Ligi tarihine geçtiMauro Icardi mutlu… Şampiyonlar Ligi tarihine geçti

Wanda Nara, “Her hafta Fundaleu’dan doktorum Dr. Miguel Pavlovsky’ye gönderilen testlerim var. Ayrıca hastalığın seyrine göre değişen bir tedavi görüyorum’’ dedi. Wanda, her hafta sonuçları almaya gittiğinde heyecandan ve korkudan nefesinin kesildiğini açıkladı.

Wanda Nara, hastalığı hakkındaki haberleri ilk yazan gazeteci Jorge Lanata hakkında da konuşmayı ihmal etmedi. Nara, ‘’Bu hassas bir konu özel kalmasını tercih ederdim ama anlıyorum. Lanata’yı şikayet etmemeye karar verdim. O bir gazeteci ve eğer bilgi ona ulaştıysa bunu yayınlaması gerekirdi.” ifadelerini kullandı.

Wanda Nara, lösemi tedavisinin Arjantin’de devam ettiğini belirtti

Wanda Nara'dan ihanet iddiasına son noktaWanda Nara’dan ihanet iddiasına son nokta

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.