İddaa ‘Süper Kupa’nın favorisi Galatasaray’ dedi

İddaa 29 Aralık akşamı oynanacak Süper Kupa maçının kazananı için Galatasaray'ı favori gösterdi. Galatasaray galibiyetinin oranı 2.19, Fenerbahçe galibiyetinin oranı 2.76 olarak açıklandı.

Spor 26 Aralık 2023
Bu haber 6 ay önce yayınlandı
Süper Kupa'da Galatasaray'ın oranı daha düşük açıklandı.

Galatasaray ve Fenerbahçe 29 Aralık Cuma akşamı saat 20.45’te Suudi Arabistan’ın Riyad kentinde karşı karşıya gelecekler. Bu maçın galibi Süper Kupa’nın sahibi olacak. 2022-23 sezonu Süper Lig şampiyonu Galatasaray ve 2022-23 sezonu Türkiye Kupası sahibi Fenerbahçe’nin karşı karşıya geleceği çekişmeli maçı Abdülkadir Bitigen yönetecek. Bitigen’in yardımcılıklarını Erdem Bayık ve Mustafa Savranlar yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Volkan Bayarslan olacak. Maçın VAR hakemi  Emre Malok.

Geçen pazar akşamı Kadıköy’de karşı karşıya gelen iki ekibin mücadelesi keyifsiz bir maç sonunda 0-0 bitmişti. Maçın oyunda kaldığı süre yalnızca 43 dakika 8 saniyeydi ve lig ortalamasının yaklaşık 11 dakika altındaydı. Bu kez iki takımın maçının sonunda bir ekip kupa sahibi olacak.

Galatasaray yayıncı kuruluşu suçladı, TFF'ye çağrıda bulundu: Temiz ellerGalatasaray yayıncı kuruluşu suçladı, TFF’ye çağrıda bulundu: Temiz eller

İddaa da daha çekişmeli geçmesi beklenen mücadeleye dair oranlarını açıkladı. Buna göre favori Galatasaray. Sarı-kırmızılıların galibiyetine 2.19 oran verilirken Fenerbahçe’nin galibiyetine 2.76, beraberliğe ise 3.19 oran verildi. Derbide 2.5 gol üst oranı 1.79, 2.5 alt oranı 1.78 olarak belirlendi.

FIFA kokartı takacak hakemler resmen açıklandıFIFA kokartı takacak hakemler resmen açıklandı

Fenerbahçe'de Fred yoksa puan kaybı varFenerbahçe’de Fred yoksa puan kaybı var

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.