Fenerbahçe ve Galatasaray kadınları hata yapmadı

Kadın futbolunda zirvede yer alan iki takımdan Fenerbahçe, Hakkarigücü Spor'u 6-0; Galatasaray ise Fatih Vatan Spor'u 1-0 yenmeyi başardı.

Spor 21 Ocak 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı
Fenerbahçe kendi evinde farklı bir galibiyet aldı.

Fenerbahçe, Kadın Futbol Süper Ligi 17. hafta maçında Hakkarigücü Spor’u konuk etti. Fenerbahçe Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri’nde oynanan maçta sarı lacivertliler 27 ve 37’de Zenatha Coleman, 53, 60 ve 64’te Yağmur Uraz, 56’da Zeynep Kerimoğlu’nun golleriyle sahadan 6-0 galip ayrıldı.

Bu sonuçla puanını 43’e yükselten ve averajla lider durumda bulunan sarı lacivertliler 29 Ocak’ta üçüncü durumda bulunan Fomget’e konuk olacak.

Beşiktaş'a şok! Pendikspor dört golle apolet söktüBeşiktaş’a şok! Pendikspor dört golle apolet söktü

Galatasaray tek golle üç puan aldı

Fenerbahçe’yle aynı puanda bulunan Galatasaray ise Vatan Spor’u Florya Metin Oktay Tesisleri’nde ağırladı. Sarı kırmızılılarda yeni transferler Megi Doci ve Arzu Karabulut maçta oynarken mücadelenin tek golü 45+1’de Ebru Topçu’dan geldi. 1-0’lık skorla puanını Fenerbahçe ile eşitleyen Cim Bom, gelecek hafta Beylerbeyi deplasmanına gidecek.

Fenerbahçe ve Galatasaray kârda, Beşiktaş ve Trabzonspor zarardaFenerbahçe ve Galatasaray kârda, Beşiktaş ve Trabzonspor zararda

Kadın futbolunda alınan diğer sonuçlar şöyle…

Trabzonspor – Antalya Döşemealtı 1-0

Amed – ALG Spor 2-3

Ataşehir – Karadeniz Ereğli 2-2

Adana İY – Fomget 0-1

Pendik – Gaziantep Asya 5-0

Beşiktaş – Karagümrük 0-1

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.