New York Times perde arkasını yazdı: ABD-İran anlaşması için bir minik ümit ışığı var, yoksa Trump savaşa hazır
ABD ve İranlı yetkililer perşembe günü Cenevre’de yeniden görüşecek. The New York Times gazetesi, İran’a sadece tıbbi amaçlı nükleer programa izin veren bir anlaşma olabileceğini, böylece her iki tarafın da zafer ilan edebileceği bir formülden söz etti. Trump sınırlı bir saldırıdan yana.
1
Baba ve kucağındaki 14 aylık kızı komşularının saldırısına uğradı: Bir kişi tutuklandı
Yalova'nın Çınarcık ilçesinde uzun süredir sorun yaşadıkları komşularının saldırısına uğrayan baba ve kucağındaki 14 aylık kızı hastaneye kaldırıldı. Aile oturdukları apartmanda uzun zamandır kendilerini "aşiret" diye niteleyen kişiler tarafından tehdit ediliyormuş.
3
Netanyahu’nun “Adriyatik’ten Hint Okyanusu’na” yeni ittifakı
Netanyahu "Orta Doğu’nun çevresinde ya da içinde esasen bir 'altıgen ittifak sistemi' oluşturacağız. Bu ittifak, Hindistan’ı, Arap ve Afrika ülkelerini, Yunanistan’ı, Güney Kıbrıs’ı ve şu an söyleyemeyeceğim bazı Asya ülkelerini içeriyor" dedi.
7
ABD’ye gitsin de ne okusun: Bu bölümlerde okuyan işe net 90 bin dolarla başlıyor
ABD'de yapılan çarpıcı bir araştırma bazı üniversite bölümlerinin mezun olur olmaz ortalamanın çok üstünde maaş getirdiğini ortaya koydu. Kariyerinin başındaki gençler 85-90 bin dolarla işe başlıyor, gelir 135 bin dolara kadar yükseliyor.














