Britney Spears’in hayatına Margot Robbie talip

Britney Spears'ın kısa sürede büyük ilgi gören anı kitabı 'İçimdeki Kadın' beyazperdeye uyarlanmak için şimdiden gün saymaya başladı. Aralarında Margot Robbie ve Brad Pitt gibi yıldızların yapım şirketlerinin de bulunduğu pek çok yapımcı, yayın hakları için milyonlarca dolar teklif etti.

Kültür Sanat 14 Kasım 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı

Britney Spears’ın kitabı çok satmaya ve konuşulmaya devam ediyor. ‘İçimdeki Kadın’ın yakaladığı satış rakamları ve gördüğü ilgi kitabın şimdiden sinema dünyasın da radarına girmesini sağladı. Amerika Birleşik Devletleri’nde en çok satan kitaplar listesinde yer alan kitap, müzisyenin yaşamına dair pek çok ayrıntıyı okura sunuyor. 41 yaşındaki müzisyenin yaşamındaki dönüm noktaları, kırılma noktaları, inişli çıkışlı müzik yaşamı ve daha pek çok detayın yer aldığı kitap için film yapımcıları nabız yoklamaya başladı. Margot Robbie bu isimlerden yalnızca biri.

Margot Robbie yapımcılığa ısındı

24 Ekim’de raflardaki yerini alan kitabın sinema hakları için şu an Margot Robbie dışında Brad Pitt, Reese Witherspoon ve Shonda Rhimes gibi isimler teklif sundu. Önümüzdeki dönemde taraflar arasında kıyasıya bir rekabete konu olacak yayın hakları için Daily Mail’ göre sekiz 10 milyon doların çok üzerinde tekliflerin yapıldı.

Daha önce ‘Grey’s Anatomy’ ve ‘Bridgerton’ gibi dizilerin yapımcılığını üstlenen Shonda Rhimes, Margot Robbie ile birlikte daha güçlü adaylar konumunda. Margot Robbie’nin ‘Barbie’ filminde de yer alan yapım şirketi LuckyChap Productions’ın yanı sıra Brad Pitt’in Plan B Entertainment ve Reese Witherspoon’un Hello Sunshine adında prodüksiyon şirketleri bulunuyor. Britney Spears, şu an için herhangi bir isimle kitabın hakları için herhangi bir anlaşmaya varmış değil. Fakat tekliflerde bahsi geçen rakamlar çok da uzak olmayan bir gelecekte filmi mümkün kılacak gibi

Britney Spears'ın kitabı ilk haftadan rekor kırdıBritney Spears’ın kitabı ilk haftadan rekor kırdı

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.