Bunu da yaşamadık demeyiz: Müdür yardımcısının erotik filmi ortalığı karıştırdı

101 yaşındaki kadının 'bebek' olarak uçmasından kamyon kasasında taşınan 'UFO'ya 2,5 metrelik timsahı çıplak elleriyle avlayan adamdan Nazilerin katlettiği insan kalıntılarına... Son günlerin en tuhaf haberlerini sizler için derledik.

Dünya 13 Mayıs 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı
İngiltere'de gündem olan Babe Camp filminden bir kare. / Fotoğraf: IMDb

Bir “Bunu da yaşamadık demeyiz” bülteniyle daha karşınızdayız. Birbirinden ilginç gelişmeleri derlediğimiz bültenimizde bankadan para çekebilmek için annesinin parmaklarını kesen adamdan ABD’li su şirketinin çalışanlarının klibine, İngiltere’de monarşi karşıtlarının cumhuriyet eyleminden Onlyfans videosu için plajda herkesin ortasında sevişen çifte kadar birçok habere yer verdik.

İşte birbirinden ilginç o 10 haber:

Bankadan para çekebilmek için annesinin parmaklarını kesti

58 yaşındaki Sandra Maria dos Santos Carvalho Brezilya’nın Salvador kentindeki evinde çok sayıda bıçak yarasıyla ve eli kesilmiş halde bulundu. Oğlu Jose Natan Carvalho cumartesi günkü korkunç keşiften kısa bir süre sonra tutuklandı. Mahkemeye çıkan zanlı bıçakla annesinin boynunu ve elini kestiğini itiraf etti.

A MAN in Brazil has allegedly confessed to cutting his mum?s hand off in a horror ?black magic? crime after killing her so he could use her fingerprints to take money from her bank account . Sandra Maria dos Santos Carvalho, 58, was stabbed to death at her home in Salvador in the north-eastern state of Bahia. One of her hands was missing. Shortly after the gruesome discovery it emerged police had arrested her son Jose Natan Carvalho, 21. H

21 yaşındaki Jose Natan Carvalho, annesinin cesedinin bulunmasından kısa bir süre sonra tutuklandı. / Fotoğraf: X

21 yaşındaki cani gencin, banka hesabındaki paraya erişmek için annesinin parmaklarını kullanmak istediği bildirildi. Mahkemede Carvalho, annesini önceden kendisine karşı bir kara büyü ritüeli gerçekleştirdikten sonra öldürdüğünü iddia etmişti. Ancak sonrasında korkunç gerçeği itiraf etti.

Kamyon kasasında ‘UFO’ taşıdılar

Arjantin’de kayıtlara geçen absürt olayda otoyoldaki sürücüler, bir kamyonun kasasında taşınan gizemli nesneyi gördüklerinde şok oldular.

Andacollo ve Chos Malal kasabaları arasında kalan yolda insanların ‘tam olarak bir UFO’ya’ benzediğini söylediği ve neden orada olduğunu merak ettiği büyük, tuhaf şekilli nesnenin bir araca bağlanmış görüntüleri sosyal medyada dolaşıma girdi.

UFO' hauled down desert road by a tractor trailer in bizarre new photos - Mirror Online

Arjantin’de bir otoyolda UFO benzeri bir cisim taşıyan bir kamyon. / Fotoğraf: Jam Press

Görüntüler bir kez sosyal medyada yayıldıktan sonra komplo teorisyenleri de devreye girerek garip, kubbe benzeri şeyin ne olabileceğine dair spekülasyon yapmak için yorumlara akın etti.

101 yaşındaki kadını uçuşa bebek olarak kaydettiler

ABD’de 101 yaşındaki emekli hemşire Patricia’nın, Michingan’a yaptığı aile ziyareti sırasında uçak biletinin bebek olarak kesildiği ve bu nedenle sorun yaşadığı belirtildi.

Patricia, Amerikan Havayolları yazılımının doğum yılı 1922’yi “çok eski” olduğu için tanımlayamadığını ve doğum yılını 2022 olarak algıladığını anlattı.

Aynı durumu daha önce de yaşadığını ifade eden Patricia “Bebek olduğum ve kucakta taşınmam beklendiği için havalimanında tekerlekli sandalye bulamadım. Aynı şekilde uçaktan inerken de çok bekletildim” diye konuştu.

Patricia “Yaşlı bir kadın olmama rağmen beni bebek sanmaları oldukça komik” ifadelerini kullandı. Yakında 102 yaşına gireceğini belirten yaşlı kadın “Belki o zaman sistem doğru yaşımı gösterir” dedi.

ABD’li su şirketi çalışanlarının klibi viral oldu

ABD’nin Colorado eylaletine bağlı Denver kentinde su şirketi çalışanları, Backstreet Boys grubunun “I Want It That Way” şarkısının sözlerini değiştirerek eğlenceli bir klip çekti. Klip kısa sürede sosyal medyada viral oldu.

Çalışanlar 1999’un hit şarkısı “I Want It That Way”i (Ben Böyle İstiyorum) “I Water That Way” (Ben Böyle Suluyorum) diye değiştirerek şarkıyı su tasarrufu önerilerini içeren sözlerle değiştirdi.

Splashstreet Boys ismiyle çektikleri klipte Backstreet Boys üyelerinin kılığına giren çalışanlar, yaz aylarında su kullanımının azaltılması için ipuçlarını bu yolla ABD’lilere aktardı.

İngiltere’de bir ilk: Monarşi karşıtlarından cumhuriyet mitingi

İngiltere’de monarşi karşıtları, Kral 3. Charles’ın taç giyme töreninin birinci yıl dönümünü ilk kez “Cumhuriyet Günü” olarak kutladı. Başkent Londra’daki Trafalgar Meydanı’nda gerçekleştirilen “Cumhuriyet Günü” kutlamasına Norveç ve Hollanda gibi Avrupa krallıklarının cumhuriyetçi gruplarından da temsilciler katıldı.

Cumhuriyet yanlısı “Republic” grubunun organize ettiği etkinlikte “Benim kralım değil”, “Monarşiyi kaldırın” ve “Tacınla birlikte yıkıl” yazılı pankart ve dövizler taşındı. İngiltere’nin “Tanrı Kralı Korusun” milli marşında geçen “Onu muzaffer kıl” şeklindeki ifade, göçmenleri Ruanda’ya gönderme planına atıfla “Onu Ruanda’ya gönder” diye değiştirilerek okundu.

Bu olay İngiltere’de bir ilk olarak kayıtlara geçti.

Onlyfans için herkesin gözü önünde hayranıyla sevişti

Dünyanın en turistik ülkelerinden biri olan Tayland’da turistlerin ve çocuklu ailelerin yoğun olarak tercih ettiği Chon Buri bölgesindekİ Bangsaen Plajı’nda herkesin ortasında skandal bir olay yaşandı. Bir kadın OnlyFans isimli cinsel içerikli paylaşım platformundan para kazanmak için plajdaki palmiye ağaçlarının yanında bir hayranı ile sevişti.

Fotoğraf: MGR Online / X

Kısa süre içinde milyonlarca tık alan videoda önce eteğini kaldırarak uygunsuz pozlar veren kadın, daha sonra yanına gelen adamla cinsel ilişkiye girdi.

Görüntüler ülke gündeminde tartışma konusu olurken kadın 54 dolar para cezasına çarptırıldı.

Nazilerin katlettiği insanların kalıntıları: Kurban edip ayin yapmışlar

Polonya’nın kuzeydoğusunda yer alan ve “Kurt İni” olarak bilinen Nazilerin merkez üssüne yakın bir alanda yapılan araştırmalarda yeni bulgular elde edildi. Ormanlık alanın içinde inceleme yapan arkeologlar çok sayıda insan kalıntısı buldu.

Nazi Almanyası lideri Adolf Hitler’in en güvendiği isimlerden biri olan Hermann Goering’in de görev aldığı bölgede Hitler ve üst düzey kurmaylarının burada birçok planı konuştuğu tahmin ediliyor.

Goering’in Kurt İni’ndeki evinin altında bulunan çıplak gömülü, elleri ve ayakları olmayan 5 iskeletin etrafında antik tılsımlar olduğu da dikkat çekti. Yenidoğan bir bebeğin kafatasının yetişkin kemikleri arasında bulunduğu belirtilirken 3 yetişkin, bir ergen ve bir bebeğin cesetlerinin bir aileye mensup oldukları da tahmin edildi. Cesetlerde el ve ayak olmaması ise yetkilileri dehşete düşürdü.

Kurbanların kim olduklarına, nasıl ve ne zaman öldürüldüklerine dair soruşturma devam ederken, bir tür sadist kara büyü ayininde kurban edilmiş olabilecekleri teorisi ağır basıyor.

Müdür yardımcısının erotik filmi ortaya çıktı

İngiltere’deki bir okulun müdür yardımcısının fantezi kıyafetleri ve aksesuarlarını kullandığı bir cinsel içerikli komedi filminde oynadığının ortaya çıkması ülkede infial yarattı.

Başkent Londra’nın güneydoğusunda bulunan Chislehurst’teki Marjorie McClure Okulu’nda müdür yardımcısı olarak görev yapan Paul Belsey’nin düşük bütçeli Babe Camp isimli filmde rol aldığı ortaya çıktı. 41 yaşındaki Belsey’nin filmde bağlandığı, ağzının özel bir aksesuarla kapatıldığı, tokatlandığı ve sado-mazo kıyafetler giydiği belirtildi.

Special needs school deputy head suspended after starring in X-rated comedy film on Amazon Prime | The Sun

İngiltere’de tartışmalara konu olan Babe Camp filminden bir kare. / Fotoğraf: IMDb

Dijital içerikli izleme platformlarında yayınlanan ve IMDb’de 2.6 puan alan “seks komedisinde” Belsey, Billy Cockburn isimli alkolik bir seks düşkününü canlandırıyor.

İngiliz medyasına konuşan okul çalışanları Belsey’nin personele daha önce aktör olmakla övündüğünü söylediği de belirtildi. Belsey’nin yer aldığı filmin Amazon Prime’da 2023 yılında yayınlandığı ve bundan önceki filmi Halloween Jack 3D‘nin de 2022 yılında yayınlandığı belirtildi.

2.5 metrelik timsahı elleriyle avladı

Timsah yakalama lisansı bulunan ABD’li MMA dövüşçüsü Mike Dragich daha önce de elleriyle timsah yakaladığı haberlerle gündeme gelmişti. 34 yaşındaki dövüşçü yine şehre inen bir timsahı üzerine atlayarak etkisiz hale getirdi.

Dragich’in yakaladığı timsahı kucağına alarak yürüdüğü anların videosu sosyal medyada viral oldu.

Çöplükten çıkardığı kumaşlarla defile yaptı

Güney Amerika ülkesi Şili’nin en popüler turizm destinasyonlarından Atacama Çölü, dünyanın en gelişmiş moda endüstrilerine sahip ülkelerinden gelen kullanılmış giysilerin çöplüğüne dönmüş durumda.

Brezilya’nın Sao Paulo eyaletinde stilist olan Maya Ramos, Atacama Çölü’ndeki kıyafet çöplüklerinden topladığı kumaşlarla hazırladığı giysileri, “Atacama Moda Haftası 2024” olarak adlandırılan defilede sergiledi. Seyircisiz defile çölde düzenlendi.

Çöldeki devasa giysi çöplüklerinin artık uzaydan görülebildiği, bu atıkların neredeyse tamamının ABD, Çin, Güney Kore ve İngiltere dahil binlerce kilometre uzaktaki ülkelerden geldiği belirtiliyor.

Bunu da yaşamadık demeyiz: Almanya'da trenlere 'sevişme' kabini geliyorBunu da yaşamadık demeyiz: Almanya’da trenlere ‘sevişme’ kabini geliyor

Bunu da yaşamadık demeyiz: Otelin altından tarihi kale çıktı, somon balıkları trafik kazasında öldüBunu da yaşamadık demeyiz: Otelin altından tarihi kale çıktı, somon balıkları trafik kazasında öldü

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.