Arkadaşını çekiçle öldürdü, evini yaktı, gece kulübünde yakalandı

Ankara'da bir evde arkadaşını çekiçle öldürdü, evi yakıp kaçtı. Cinayetten sonra gittiği yer de bir eğlence mekanı oldu. İzlenip burada gözaltına katil zanlısı 'Kaçamayacağımı biliyordum, son gecemde güzel vakit geçirmek istedim' dedi.

Gündem 24 Eylül 2024
Katil zanlısı gece kulübünde gözaltına alındı.

Ankara’nın Çankaya ilçesi Yaşamkent Mahallesi’ndeki bir evde dün yangın çıktı. Yangın söndürülünce Ü.U.’nun cesedi bulundu. Başta sıradan bir yangın olarak görülen olayın aslı odalar incelenince ortaya çıktı. Korkunç bir cinayetin izlerini taşıyordu odalar.

Alevler iki ayrı odada başlamıştı. Bu bir tür kundaklamaya işaret ediyordu. Çalışmalar da bu yöne çevrildi ve ölen 65 yaşındaki adamın da yangın değil başına aldığı darbeler ve düşme gibi sebeplerle yaşama veda ettiği anlaşıldı. Güvenlik kameraları incelendiğinde görüldü ki evden en son 62 yaşındaki S.K. çıkmıştı.

S.K.’nın rotası önce otogar, sonra Esat Caddesi olmuştu. Polislerin aklını karıştırmaya çalışıyor, alakasız yollarda geziyordu. Bu andan itibaren takibe takıldı ve polisler onu bir eğlence mekanında yakaladı. Gözaltına alınan S.K. cinayeti çekiçle işlediğini itiraf etti:

“Kaçamayacağımı biliyordum, son gecemde güzel vakit geçirmek istedim.”

Peki neden öldürmüştü? Aslında arkadaştılar. S.K. öldürdüğü kişinin emekli ikramiyesini istemiş, iddiasına göre o da reddetmişti. Sonrası cinayetle sonuçlandı.

Olayı ilk gören de 48 yaşındaki Ümmügülsüm Uçar’dı. Dumanları fark edip yangını haber veren oydu ve U.Ü.’yü tanıyor. Ancak katil zanlısını daha önce hiç görmediğini söylüyor.

Bunun adı 'yorgun' mermi' değil cinayet: Yedi yaşındaki Nisa evinin önünde oynarken öldüBunun adı ‘yorgun’ mermi’ değil cinayet: Yedi yaşındaki Nisa evinin önünde oynarken öldü

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.