Hatalı sollama, zincirleme kaza: Kadıköy’de beş yaralı

Kadıköy D-100 otoyolunda hatalı sollama yapan bir otomobil aynı yönde ilerleyen dört otomobile ve durakta yolcu alan iki İETT otobüsüne çarptı. Kaza nedeniyle trafik uzun süre kilitlendi. Avrasya Tüneli bir süre kapandı. Kazada beş kişi yaralandı.

Gündem 15 Aralık 2023
Bu haber 5 ay önce yayınlandı
Hatalı sollama nedeniyle zincirleme trafik kazası yaşandı, trafik kilitlendi.

Kadıköy’de İETT otobüsünün de aralarında olduğu yedi araç zincirleme kaza yaptı. Beş kişinin yaralandığı kaza nedeniyle D-100 Karayolu’nda trafik durma noktasında geldi. Kazanın ardından Avrasya Tüneli’nin sosyal medya hesabından açıklama yapıldı. Açıklamada “Asya yakası D-100 karayolu Acıbadem mevkiinde meydana gelen kaza nedeniyle oluşan yoğunluk ve tünel içinde ortalama hızın 20 kilometrenin altına düşmesi nedeniyle tünel işletme standartları gereği Avrasya Tüneli Avrupa-Asya yönünde geçici olarak hizmet verememiş olup an itibarıyla kontrollü geçişler sağlanmaya başlanmıştır” dendi.

Yedi aracın karıştığı kazada beş kişi yaralandı.

‘Kaza bir anda oldu’

Kazayı gören sürücü Emel Gemici “Kaza bir anda oldu. Ben de yandaki arabadaydım. Kıl payı kurtardım. Yanımdaki araba birden dönmeye başladı. Pat sesi duydum sadece. Ondan sonra ne oluyor demeden her şey bir anda bitiverdi. Ben zar zor kurtardım. Ben de kazanın içindeydim yoksa. Ne oldu, kim nereye vurdu, nasıl oldu anlamadık. İki kişi yatarak gitti. Bir kişinin gözünde problem var. Bir kişinin de belinde problem var. Bir kişi de kontrol amaçlı götürüldü” dedi.

Milli futbolcuya trafikte saldırı! Magandalar hastanelik ettiMilli futbolcuya trafikte saldırı! Magandalar hastanelik etti

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.