Trafikte terör estirip ’emniyettenim’ demişti: Fazla kaçamadı

İstanbul'da bir kişi trafikte korna yüzünden tartıştığı sürücünün aracının üzerine çıktı, camları yumrukladı. Onun saldırısına engellemek isteyen polise de 'emniyettenim' dedi ve olay yerinden gitti sonra gözaltına alındı.

Gündem 22 Mart 2024
Bu haber 6 ay önce yayınlandı
Trafikte terör estiren M.D. gözaltına alındı.

İstanbul’da Esentepe Mahallesi Barbaros Bulvarı’nda iki araç seyir halindeydi. Bunlardan birinin sürücüsü kendisine korna çalan cipin sürücüsüne tepki gösterdi. Bununla da kalmadı aracından indi cipin camlarını yumrukladı. Olayı gören bir motosiklet sürücüsü müdahale etmeye çalıştı, bu sırada da trafik polisi geldi. Emniyet mensubu olduğunu söyleyen otomobil sürücüsü, aracını emniyete çektikten sonra cipin kaput bölümüne basarak cipin sürücüsüne saldırmaya devam etti. Trafik polisinin araya girmesiyle sürücü olay yerinden uzaklaştı.

O sırada motosikletin kamerası kayıt alıyordu ve görüntüler de sosyal medyada yayıldı. Bunun ardından Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü olayla ilgili inceleme başlattı. Görüntü incelemeleriyle saldırganın M.D. olduğu saptandı ve bu kişinin emniyetle de bir alakası yoktu. Gözaltına alınan M.D. hakkında adli işlem başlatıldı.

Konuyla ilgili İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya da sosyal medya hesabından açıklama yaptı ve “Sosyal medyada yer alan ve ‘İstanbul’da bir şahıs kendisine korna çalan sürücünün önünü keserek camını yumrukladı’ başlıklı görüntüler üzerine Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerimizce görüntülere yönelik inceleme yapılmıştır. Söz konusu şahsın akan trafikte bir başka aracı durdurup sürücüsünün üzerine yürüdüğü ve taşkınlık çıkarmaya çalıştığı görülmüştür. Kendisini emniyet mensubu olduğunu iddia eden şahıs emniyet güçlerimize yakalanmıştır. M.D. adlı şahsın emniyet görevlisi değil sivil vatandaş olduğu tespit edilmiştir” dedi.

Din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni kadın trafikte kadın sürücüyü yumrukladıDin kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni kadın trafikte kadın sürücüyü yumrukladı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.