Baba üç çocuğunu rehin aldı, birini camdan sarkıttı

İstanbul'da bir erkek üç çocuğunu rehin aldı ve birini camdan sarkıttı. Korku dolu anlara bütün mahalle şahit oldu, çocukları özel harekat polisleri operasyon düzenleyerek kurtardı.

Gündem 19 Haziran 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı
Eşiyle kavga eden erkek, çocuğunu camdan sarkıttı.

İstanbul Başakşehir’deki  Ziya Gökalp Mahallesi İkbal Sokak’ta dört katlı bir apartmanda yabancı uyruklu N. F., eşi ve üç çocuğu yaşıyordu. Ancak dün gece saatlerinde çift neden olduğu bilinmeyen bir sebeple kavga etti ve N.F. isimli erkek üç, beş, yedi yaşlarındaki üç çocuğunu rehin aldı. Daha sonra çocuklardan birini camdan sarkıtan babayı mahalle sakinler gördü ve durumu polise bildirdi.

Çocuğun sarkıtıldığı anlara bütün mahalle şahit oldu.

Olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri geldi. Müzakereci polis ekipleri çocuğunu pencereden sarkıtan N. F.’yi ikna etmeye çalıştı. İtfaiye ekipleri de çocuğun düşme olasılığına karşı şişme yatak açarak tedbir aldı. Müzakereci polislerin ikna çabalarına baba N.F. uzun süre olumsuz karşılık verdi.

Çocuklar ve anne hastaneye kaldırıldı.

Bu defa olay yerine özel harekat polisleri çağrıldı ve daireye altı saat sonra operasyon düzenlendi, çocuklar kurtarıldı. Gözaltına alınan N. F. polis merkezine götürüldü. Kurtarılan çocuklar binadan çıkarılıp annelerine teslim edildi. Çocuklarına sarılan anne uzun süre gözyaşı döktü. Olay yerinde hazır bekleyen sağlık ekipleri kurtarılan çocukları ambulansa kadar kucağında taşıdı. Sağlık ekipleri ilk kontrolün ardından anne ve çocukları hastaneye kaldırdı.

Kırık soda şişesiyle yolcu otobüsünü rehin almaya çalıştıKırık soda şişesiyle yolcu otobüsünü rehin almaya çalıştı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.