Yozgat ve Çorum’da yolcu otobüsü kazası: Üç ölü, 23 yaralı

Yozgat-Kayseri otoyolu Battal köyü yakınlarında saat 03.51 sıralarında seyir halindeyken devrilen yolcu otobüsünde bir kişi öldü, 18 kişi yaralandı. Çorum'da da kamyona çarpan bir yolcu otobüsü yandı, iki kişi öldü, beş kişi yaralandı.

Gündem 15 Şubat 2024
Bu haber 7 ay önce yayınlandı

Yozgat-Kayseri yolu Battal köyü yakınlarında yolcu otobüsü devrildi, bir kişi hayatını kaybetti, üçü ağır 18 kişi yaralandı. Mersin’in Tarsus ilçesinden Amasya’ya gitmek için yola çıkan Mithat K. yönetimindeki Amasya Mis Turizm ait 05 ACF 108 plakalı yolcu otobüsü Yozgat-Kayseri kara yolu üstündeki Battal köyü yakınlarında sürücüsünün kontrolünden çıkarak devrildi. Kazada sürücü ve muavinle birlikte dördü ağır 19 kişi yaralandı. Yaralılar Yozgat Şehir Hastanesi ile Yozgat Bozok Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde tedaviye alındı. Durumu ağır olan yaralılardan biri tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Öte yandan Çorum’da kamyona çarpan otobüste de yangın çıktı. Feci kazada ilk belirlemelere göre iki kişi hayatını kaybederken beş kişi de yaralandı.

Yolcu otobüsü devrildi, 6 kişi öldü: Buzlanma ihtimali varYolcu otobüsü devrildi, 6 kişi öldü: Buzlanma ihtimali var

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.