Amerikan başkanı dahil herkese haber verin! GORA dönüyor

Cem Yılmaz müjdeyi verdi. 'G.O.R.A.' geri dönüyor. Yılmaz sosyal medyadan yaptığı paylaşımla yeni filmin afişini de paylaştı. '20 yıl sonra gelen lezzet' notuyla duyurulan filmin bu yıl içinde Netflix'te yayınlanacağı açıklandı.

Kültür Sanat 21 Mayıs 2024
Bu haber 1 ay önce yayınlandı

2004 yılında gösterime giren ‘G.O.R.A.’ o tarihe kadarki rekorları kırıp Türkiye’nin en çok izlenen filmi olmuştu. Ardından 2008 yılında ‘A.R.O.G.’, 2018’de ‘Arif  V 216’ ile devam eden serinin yeni filmi geliyor. Cem Yılmaz yıllardır heyecanla beklenen filmin müjdesini verdi. Sosyal medyadan yaptığı duyuruda komedyen ‘GORA 4 GORA’nın afişini de paylaştı. Yılmaz paylaşımında “20 yıl sonra gelen lezzet!” yazdı. Bu da filmin bu yıl içinde gösterime gireceği anlamına geliyor. Lakin bu sefer film Netflix’te izleyiciyle buluşacak. Ama filmin kesin yayın tarihi şimdilik açıklanmadı.

GORA 4 GORA bilinenler çok az

Filmin duyurusunu sosyal medya kullanıcıları büyük sevinçle karşılarken yapım hakkında başka bilgi paylaşılmadı. Filmin konusu ve oyuncu kadrosu da bilinmezliğini koruyor. 2004 yapımı ‘G.O.R.A.’da Cem Yılmaz’ın canlandırdığı Arif karakteri uzaylılar tarafından kaçırılmıştı. Arif’in dünyaya dönme macerasını anlatan filmin devamı ‘A.R.O.G.’da ise Arif bu kez tarih öncesi çağlara ışınlanmıştı.

Ömer Faruk Sorak’ın yönettiği ‘G.O.R.A.’nın ardından ‘A.R.O.G.’u Cem Yılmaz, Taner Baltacı ile birlikte, 2018’de gösterime giren ‘Arif V 216’yı ise Kıvanç Baruönü yönetmişti. Yeni filmde yönetmen koltuğunda oturacak isim de bilinmezler arasında. Filmdeki rolleriyle hafızalara kazanan Erdal Tosun 30 Kasım 2016’da, Rasim Öztekin 8 Mart 2021’de ve Özkan Uğur da 8 Temmuz 2023’te hayatını kaybetmişti.

Cem Yılmaz isyan etti: Dün mü başladık bu işe?Cem Yılmaz isyan etti: Dün mü başladık bu işe?

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.