Antalya Akra Caz Festivali’nde yıldızlar geçidi

7. Antalya Akra Caz Festivali'nin ayrıntılı programı açıklandı. Fazıl Say, Dany Brillant, İbrahim Maalouf, Larisa Dorina, Judith Hill ve Aziza Mustafa Zadeh gibi isimleri ağırlayacak festival 24 Mayıs - 12 Haziran'da Akra Hotel'de.

Kültür Sanat 18 Nisan 2024
Bu haber 2 hafta önce yayınlandı
7. Antalya Akra Caz Festivali programı yıldızlar geçidi.

7. Antalya Akra Caz Festivali için geri sayım devam ediyor. 24 Mayıs – 12 Haziran 2024’te Akra Hotel’deki 7. Antalya Akra Caz Festivali dünya çapında yıldızları ağırlayacak. Akra Hotel tarafından düzenlenen festivalin biletleri Biletix gişeleri ve biletix.com adresinden alınabilir.

7. Antakya Akra Caz Festivali’nde bu yıl sahne alacak sanatçılar arasında Dany Brillant, Ibrahim Maalouf, Igor Butman, Larisa Dorina, Moskova Caz Orkestrası, Aziza Mustafa Zadeh, Ralf Cetto, Simon Zimbardo, Kerem Görsev, Ferit Odman, Volkan Hürsever, Engin Recepoğulları, Barış Doğukan Yazıcı, Bulut Gülen, Judith Hill, Eggmann Quartet, Esra Gürçay Quintet, Dila Bahar Quartet, Nubya Garcia, Fazıl Say, Eylül Ergül, Akra Jazz Band, Cem Tuncer, Serdar Barçın, Ozan Çelikel ve Barış Dağhan gibi isimler var.

Antalya Akra Caz Festivali Dany Brillant ile başlıyor

Küba, Porto Riko, Akdeniz ve Fransız ritimlerini cazla harmanladığı canlı ve bir o kadar duygu yüklü şarkıları ve danslarıyla sahnede muhteşem bir enerji yakalayan, nostaljik şarkıların yanı sıra Latin, salsa, swing ve caz melodilerinin hakim olduğu parçalara hayat veren Dany Brillant 24 Mayısta festivalin açılışını yapacak.

Caz, rock ve dünya müziği türlerini harmanlayan kendisine has tarzıyla Fransız-Lübnanlı trompet sanatçısı İbrahim Maalouf 26 Mayıs’ta sahnede. Festival 11-12 Haziran’da piyanist ve besteci Fazıl Say’ın iki konseriyle sona eriyor. Say kendi parçalarının yanı sıra Gershwin ve çeşitli caz eserleri de seslendirilecek.

İstanbul Caz Festivali şehrin iki kıtasına yayılıyorİstanbul Caz Festivali şehrin iki kıtasına yayılıyor

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.