Brian Cox ve Emily Blunt buluşmasında Meryl Streep’in kulakları çınladı

'Succession' yıldızı Brian Cox ve 'The English' oyuncusu Emily Blunt buluştu. İkili HBO'nun ödüllü dizisi Succession'dan, üm zamanların en ikonik moda filmlerinden biri kabul edilen 'Şeytan Marka Giyer'e kadar kariyerleri hakkında konuştu. Sohbet sırasında Meryl Streep'in kulaklarını da çınlattılar.

Kültür Sanat 15 Haziran 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı

‘Succession’ yıldızı Brian Cox ve ‘The English’ oyuncusu Emily Blunt Variety’nin özel video içeriği için bir araya geldi. Her iki yapımda zengin ailelerin ayrıcalıklı hayatlarına bakış atması yönüyle benzeşiyor. Logan Roy, ‘Succession’da medya patronu Logan Roy’u canlandırırken Blunt’ı, 1890’larda oğlunun ölümüyle ilgili cevaplar arayan soylu bir karakter olarak izliyoruz. İkili hem dizileri hem oyunculuk hakkında konuştu. Bu arada Meryl Streep’in kulaklarını çınlatmayı da ihmal etmediler.

‘Succession’ın tamamını izlemedim’

Neredeyse tüm dünya ‘Succesion’ın yeni bölümlerini merakla izlerken televizyon karşısına geçmeyen isimlerden biri de Brian Cox olmuş. Emmy ödüllü HBO dizisinde Logan Roy’u canlandıran ünlü oyuncu, “Bunu yapmak yeterince kötü, izlemeye gerek yok” açıklamasıyla diziyi ekranda izlemediğini söyledi. Hatta, dizinin en sürpriz sahnelerinden birini, Logan Roy ölüm sahnesini, hala izlemediğini de açıkladı. Zaten ona göre Roy ölmemiş, sadece ortadan kaybolmuş olabilir.

‘Meryl Streep’e onu hiç sevmediğimi söyledim’

Sohbette sıra Emily Blunt’ın yer aldığı Meryl Streep ve Anna Hathaway’li ‘Şeytan Marka Giyer/The Devil Wears Prada’ filmine de geldi. Blunt, tüm zamanların en ikonik moda filmlerinden biri kabul edilen ‘Şeytan Marka Giyer’in kariyerinde çok önemli bir yere sahip olduğunu sık sık dile getiriyor. Cox, filme bayıldığını ve Blunt’a tüm zamanların en iyi oyuncularından Meryl Streep ile çalıştığı için kendisine imrendiğini itiraf etti. Hatta ölmeden önce onunla bir filmde yer almanın en büyük isteklerinden biri olduğunu söyledi. Cox, Meryl Streep ile ilgili bir anısını da anlattı: “Onunla tanıştığımda, ‘Seni hiç sevmiyorum’ dedim. Şaşırdı. ‘Ne? Nasıl’ derken, ‘Çünkü kıskanıyorum, bir insan nasıl bu kadar iyi olabilir ki?’ diye devam ettim.”

Blunt da iki kere birlikte çalıştığı Streep’in inanılmaz iyi ve tahmin edilemeyen bir oyuncu olduğunu söyledi. Oyuncu, 2006 tarihli filmin çekim sürecini de hatırladı. Streep’in o dönem ilk kez yöntem oyunculuğunu denediğini anlattı, “Miranda’yı oynamak onu çok perişan etti” dedi. 

Succession bitti: Hepimizi üzen muhteşem bir finalSuccession bitti: Hepimizi üzen muhteşem bir final

 

 

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.