Bruce Willis’in kızından acı itiraf: İşlerin yolunda gitmediğini anlamıştım

Bruce Willis'in kızı Tallulah, babasının sağlık durumu ve son gelişmeler hakkında Vogue dergisine konuştu. Demans teşhisi konan babasıyla daha fazla vakit geçiren Tallulah, geçmişe dair pişmanlıklar da yaşadığını itiraf etti.

Kültür Sanat 4 Haziran 2023
Bu haber 12 ay önce yayınlandı
1955 doğumlu Bruce Willis, aksiyon filmleriyle bir kuşağa damga vurdu.

Bruce Willis, bir süredir afazi (söz yitimi) hastalığı ile mücadele ediyor. Demans teşhisi konan Bruce Willis bu nedenle oyunculuğu da bıraktığını açıklamıştı. Hayranları arasında büyük üzüntüye neden olan bu gelişme sonrası Willis, ailesiyle birlikte daha fazla vakit geçirmeye başladı. Aksiyon filmleriyle yıldızlaşan ve bir döneme damgasını vuran Bruce Willis, afezi nedeniyle bir süredir konuşma bozuklukları yaşıyor. Anlama ve okuma-yazma gibi becerileri olumsuz etkileyen afazi nedeniyle Willis, bir süredir gözden uzak yaşıyor.

‘Bruce için hâlâ ümit var’

Geçmişte iki evlilik yapan Willis’in kendisi gibi oyuncu olan eski eşi Demi Moore’ ile evliliklerinden doğan kızı, babasının sağlık durumu hakkında konuştu. Durumu kötüye gittiği için son dönemde sık sık ailesiyle zaman geçiren Willis’in kızı Tallulah, Vogue dergisine konuştu. Bruce Willis’in 29 yaşındaki kızı Tallulah, “Babam hakkında konuşurken geçmiş ile gelecek arasında gidip geliyorum. Çünkü o gözümde hala aynı kişi. Bu yüzden babam için umutluyum ve onu bırakmaya niyetli değilim. Uzun zamandır onunla ilgili bir sorun olduğunun farkındaydım. Çok belirsiz bir tepkisizlikti” dedi.

Demansın ilerlediği dönemde bu tepkisizliğin arttığını belirten Tallulah, Vogue dergisine yaptığı açıklamalarda sözlerine şunları ekledi: “Babamın yeni eşinden iki çocuğu vardı. Bana olan ilgisini kaybettiğini düşünmüştüm. Kendi kendime ‘Annem için yeterince güzel değilim, Babam için yeterince ilgi çekici değilim’ derdim”

Babasının hastalık sürecinin ilk dönemlerinde ona yeterince ilgi gösteremediğini ve onu ihmal ettiğini itiraf eden Tallulah, şu an onunla geçirdiği her an için minnettar olduğunu sözlerine ekledi.

Terminatör'den Bruce Willis'e destek: Kahramanlar emekli olmazTerminatör’den Bruce Willis’e destek: Kahramanlar emekli olmaz

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.