Elton John’dan İngiltere’ye veda: ‘Daha mükemmel bir son olamazdı’

2018'de bir veda turuyla kariyerini noktalayacağını açıklayan Elton John, İngiltere'de son kez sahne aldı. Glastonbury Festivali'nin kapanışını yapan şarkıcı kariyerinde ilk ve son kez Pyramid sahnesinden şarkılarını seslendirdi. Hayranlarına teşekkür etti, "Daha mükemmel bir son olamazdı" dedi.

Kültür Sanat 27 Haziran 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
Elton John yakın tarihte gerçekleştirdiği turnesinde yüzbinlerce izleyiciye ulaşmıştı.

Ve Elton John, mikrofonu bırakır. En azından çok sevdiği İngiltere’de. Maisie Peters, The Churnups, Lizzo, Lewis Capaldi, Rick Astley ve Blondie gibi sanatçıların sahne aldığı Glastonbury Festivali’nde kapanış konseri John’undu. Bu aynı zamanda şarkıcının İngiltere’deki hayranlarına vedasıydı. Zira John, 2018 yılında kariyerinin final turunu duyurmuş ve “Hayatımın bir sonraki bölümünü tam anlamıyla kucaklayabilmek için yollardan çekilme vakti geldi” demişti.

‘Daha mükemmel bir son olamazdı’

Böylece İngiltere’deki hayranlarıyla vedalaşmak için sahnedeki yerini aldı. 32 stüdyo albümü ve  300 milyondan fazla satışı bulunan 76 yaşındaki sanatçı, Pyramid sahnesinde ilk ve son kez sahneye çıktı. 50 yıldır sahnelerde olan John, Pazar akşamı Glastonbury’de sahnede yaptığı konuşmada İngiltere’nin evi olduğunu ve her zaman kalbinde özel bir yeri olacağını dile getirdi, “Bundan daha mükemmel bir son olamazdı” dedi.

Büyük veda Stockholm’de

Glastonbury sahnesinde ‘Bennie And The Jets’, ‘Tiny Dancer’, ‘Your Song’ ve ‘I’m Still Standing’ gibi unutulmaz şarkılarını söyleyen şarkıcı, “Bu anı asla unutmayacağım. Burada olmak benim için gerçekten çok önemli” dedi. John’un kariyerine büyük vedası ise 8 Temmuz’da Stockholm’de gerçekleşecek konserle olacak.

Yok artık Beyoncé! Turneden 2.5 milyar dolar kazanacakYok artık Beyoncé! Turneden 2.5 milyar dolar kazanacak

 

 

 

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.