Elton John’un da emeklilik hayalleri var

Elton John, 'Farewell Yellow Brick Road' isimli turnesiyle sahnelere veda edeceğini duyurmuştu. Artık yorgun olduğunu ve ailesine vakit ayırmak istediğini söyleyen şarkıcı ne olursa olsun kesin bir veda etmeyecek gibi. Sanatçı emekli olduktan sonra bazı şovlarda yer alabileceğini açıkladı.

Kültür Sanat 3 Mayıs 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı

Elton John 50 yıllık kariyerini noktalamaya hazırlanırken emeklilik günleri için de planlarını yapmış görünüyor. Müzik efsanesi, ‘Farewell Yellow Brick Road’ isimli dünya turnesiyle son kez sahneye çıkacağını duyurmuştu.

Ancak görünen o ki bu vedası, sonsuza dek sürmeyecek. 8 Temmuz’da İsveç’in Stockholm kentindeki konseri ardından bir daha turneye çıkmayacağını doğruladın ancak  turne sona erdikten sonra performanslarına devam edebileceğini söyledi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elton John (@eltonjohn)


76 yaşındaki John, turnenin kişisel hayatı üzerindeki duygusal etkisini anlattıktan sonra yoğun programının özel hayatını etkilediğini belirtti. Özgürlüğünü sabırsızlıkla beklediğini söyleyen John, “Turne yapmak artık benim için yorucu ve beni ailemden ve çocuklarımdan uzaklaştırıyor”  diyerek kararının gerekçelerini açıklamıştı.

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.