Johnny Depp’in dönüşü kârlı olmaya başladı, 20 milyon dolarlık imza attı

Johnny Depp, İngiltere'deki inziva günleri sonrası ortamlara iddialı bir şekilde döndü. Al Pacino'nun rol alacağı 'Mondi' filmiyle ikinci yönetmenlik deneyimini yaşamaya hazırlanan Depp diğer yandan da moda devi Christian Dior ile olan anlaşmasını yeniledi. Anlaşmanın değeri 20 milyon dolar.

Kültür Sanat 14 Mayıs 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Johnny Depp, yakında ikinci yönetmenlik deneyimini yaşayacak.

Johnny Depp, eski eşi Amber Heard ile yaşadığı çalkantılı ve bol magazinsel boşanma süreci sonrası  bir süre inzivaya çekilmişti. Dün 10 Haber’den duyurduğumuz gibi yeni filmi ‘Mondi’nin çekimlerine bu sonbaharda başlayacak olan Johnny Depp, rekor bir ücretle reklam anlaşmasını da yeniledi. Marka ile 2015 yılından beri çalışan Depp, Christian Dior ile 20 milyon dolar değerinde bir anlaşma yaptı. Böylece 59 yaşındaki Johnny Depp, erkek parfümleri için yapılan en yüksek ücretli anlaşmaya imza attı. Depp, Dior Sauvage parfümünün reklam yüzü olmaya devam edecek. Önceki yıllarda Robert Pattinson 12 milyon dolar, Brad Pitt de yine Christian Dior ile 7 milyon dolarlık anlaşmalara imza atmıştı.

İstanbul’a konsere geliyor

Eski eşi Amber Heard ile yaşadığı boşanma süreci ardından İngiltere’ye taşınan Johnny Depp, reklam kampanyası ve film projesi dışında müzik çalışmalarına da ağırlık verdi. Alice Cooper, Joe Perry ve Tommy Henriksen’den oluşan Hollywood Vampires ile müzik çalışmalarını sürdüren Johnny Depp, usta isimlerden oluşan grupla turne yapmaya da devam ediyor. Depp, rock müziğin efsane isimlerinden oluşan topluluğuyla birlikte 10 Haziran’da İstanbul Life Park’ta bir konser verecek. Konserin havasına girmek isteyenler için David Bowie klasiği ‘Heroes’ın Hollywood Vampires yorumunu aşağıya bırakıyoruz.

La Diva Turca: Türkiye’nin dünya çapında yıldızı Leyla Gencer

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.