Metin, müzik ve hareket bir arada: ‘Ustalık Sınıfı’

New Yorklu sanatçı Truscott’un mizahi feminist söylemleri ile İrlanda’nın en özgün topluluklarından biri olan Brokentalkers, 'Ustalık Sınıfı' ile güçlerini birleştiriyor. Oyun, 23 Kasım Perşembe ve 24 Kasım Cuma saat 20.00’de İş Kuleleri Salonu'nda.

Kültür Sanat 21 Kasım 2023
Bu haber 6 ay önce yayınlandı
'Ustalık Sınıfı' 23 ve 24 Kasım’da, saat 20.00’de İş Kuleleri Salonu’nda.

27. İstanbul Tiyatro Festivali son haftasına girdi, şehre veda etmeye hazır. 26 Kasım’da sona erecek festivalin öne çıkan yapımlarından biri olan ‘Ustalık Sınıfı’ bu hafta tiyatroseverlerle buluşmaya gün sayıyor.

New Yorklu sanatçı Truscott’un korkusuz ve mizahi feminist söylemleri ile İrlanda’nın en gözüpek ve özgün topluluklarından biri olan Brokentalkers, ‘Ustalık Sınıfı’ ile güçlerini birleştiriyor. Bu oyunla, ekip ilk kez festivale konuk olacak.

Feidlim Cannon, Gary Keegan, Adrienne Truscott’un kaleminden çıkan oyun, günümüz dünyasında cinsiyet ve güç yapılarını sorgulayacak. Metin, müzik ve hareket tiyatrosunu birleştiren ‘Ustalık Sınıfı’ tüm klişeleri yıkarak  günümüz dünyasında ataerkillik, imtiyaz ve yaratıcılığa dair çarpıcı ve çok eğlenceli bir tahlil sunacak.

📌 ‘Ustalık Sınıfı’ 23 Kasım Perşembe ve 24 Kasım Cuma saat 20.00’de İş Kuleleri Salonu’nda.

🎟️ Metin, müzik ve hareket tiyatrosunu birleştiren ‘Ustalık Sınıfı’nı izlemek isteyenler biletler için buraya tıklayabilir.

📍Biletleri satışa çıkan festival programının tamamı İKSV’nin internet sitesinde,  ‘Ustalık Sınıfı’nın biletleri ise burada.

Sürgünde bir kadın öyküsü: ‘Kız Kardeşler’Sürgünde bir kadın öyküsü: ‘Kız Kardeşler’

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.