Tanrıöğen beyin kanaması geçirmişti: ‘Kızılcık Şerbeti’nde senaryo değişecek mi?

Kızılcık Şerbeti oyuncularından Settar Tanrıöğen geçen hafta beyin kanaması geçirmişti. Yoğun bakımda tedavisi devam eden oyuncunun ne zaman taburcu edileceği bilinmiyor. Oyuncunun rol arkadaşı Aliye Uzunatağan senaryoda değişiklik olacağını söyledi.

Kültür Sanat 5 Şubat 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı

Show TV’de yayınlanan ‘Kızılcık Şerbeti’ dizisinde Abdullah Ünal rolüyle izleyicilerin karşısına çıkan Settar Tanrıöğen beyin kanaması geçirmişti. Beyin kanaması geçirdikten sonra iki kez ameliyat olan oyuncunun tedavisi yoğun bakımda devam ediyor.

Geçen hafta 49. bölümüyle ekrana gelen dizinin haftaya yayınlanacak bölümü önceden çekildiği için Tanrıöğen’in yer aldığı sahneler yayınlanacak. Birsen Altuntaş’ın haberine göre yapım şirketi bu süreçte senaryoda şimdilik bir değişiklik olmayacağını söyledi.

Settar Tanrıöğen’in canlandırdığı Abdullah karakteri de geçen hafta kalp krizi geçirmişti.

Oyuncunun ne zaman taburcu edileceği ve setlere döneceği bilinmiyor fakat dizide ‘Sönmez’ karakterini canlandıran Aliye Uzunatağan senaryoda değişiklik olacağını söyledi. Basına konuşan Uzunatağan rol arkadaşının sağlık durumunu yakından takip ettiklerini, çok üzgün olduklarını belirttikten sonra, “Settar’ın gelişini bekleyeceğiz. Senaryoda değişiklik olacak” dedi.

61 yaşındaki oyuncunun normal odaya geçmesiyle dizinin akıbetinin belli olacağı söyleniyor. Dizinin yapımcısı Gold Yapım ve Show TV ameliyattan sonra ortak açıklama yayınlamıştı. Sosyal medyadan yayınlanan açıklamada usta oyuncunun bilincinin açık olduğu söylenmişti.

‘Kızılcık Şerbeti’ geçen cuma ekranlara gelen bölümüyle her üç kategoride de günün en çok izlenen dizisi olmuştu.

Dizicinin Rehberi - Kızılcık Şerbeti: Herkes kan kusuyorDizicinin Rehberi – Kızılcık Şerbeti: Herkes kan kusuyor

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.