Tarzı bir anda değişen Demet Akalın’a linç soruları

Demet Akalın son konserinde giydiği kostümle konuşturdu. Sosyal medya, aylardır Gülşen'i tarzı nedeniyle eleştiren pop yıldızına adeta yürüdü. En popüler linçleri topladık, Akalın'a sorduk. Sıla-İlker Kaleli hakkında merak edilen dört soru cevap ve İstanbul-Bodrum hattından haberler de bu yazıda.

Kültür Sanat 15 Temmuz 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı

“Neresi edepsiz bu kıyafetimin? Beyonce’den çorladım”

📌 Trasparan kostümü ‘linç yiyeyim, gündem olayım’ diye giydi

“Transparan görmemişler! 7-8 kilo daha vereyim, o zaman görün beni. Bu yüzden günde bir öğün besleniyorum. Aç yaşıyorum aç!”

📌 Başta Gülşen olmak üzere dekolte ve transparan giyenlere sallayıp duruyordu. Şimdi aynısını kendisi yapıyor!

“Ben 20 yıl transparan, dekolte giymiş, hatta mayoyla sahneye çıkmış biriyim. Derdim; sallamak değildi. Ama aşırıya kaçan, dozu aşan, estetikten uzaklaşan durumları eleştirdim. Gülşen’e gelince. Taş gibi hatun. Ama o kıyafetlerle kucağa oturması, dansları çok fazla oldu.”

📌 Hani “edep” ve “asalet” diyordu, bu tarzı ne şimdi?

“Pardon da, edepsizliği nerede bu kıyafetimin? Gayet edepli. Altına tanga mı giymişim, dikkatli baksınlar; şort var! Konu asaletse ağababası benim. Bir de Sıla. O da her şeyi çok güzel taşıyor.”

📌 Nereden buldu bu kıyafeti, çok mu aramış?

“Çok aramadım valla! Beyonce’nin son turnesinde giydiği kıyafetlerden birini çorladım. Tolga Çam’a nasıl bir şey istediğimi anlattım, hazırladı.”

📌 O göbeği de gizleseydi iyi olacaktı…

“Kortizon kullandığım için biraz şiş evet. Ama yakında iner. Dert etmiyorum, kendimle de barışık biriyim.”

Bodrum’da yaşayan Sıla ve İlker Kaleli nasıl yakalanmıyor?

“Evden dışarı çıkmıyoruz”

Sıla’nın konserinde sevgilisi İlker Kaleli’nin sahneye çıkması pek kolay olmamış

Yapay zeka şovlu Harbiye konseriyle konuşturan Sıla’yla ilgili merak edilenler var… Bir: İlker Kaleli ile evlenecek mi? İki: Sevgilisinin sahneye çıkıp ‘Metelik’ şarkısına düet yapması kurgu muydu, sürpriz mi? Üç: Neden Bodrum’a yerleşti? Dört: Orada kameralara nasıl yakalanmıyorlar?

BİR: Üç yıldır birlikte olduğu İlker Kaleli’yi “Bana 40 yaşımın güzel bir armağanı. Hiç ummadığım bir zamanda tanıştık, aşık olduk” diye tarif etmişti. Evlilik için de şunları söylüyor: “İmzaları kalbimize attık. Birlikte yaşlanmayı hayal ediyoruz.” Sıla öyle aşık ki; Bodrum’daki evinden fırlayıp sokaklarda “Kalkın, seviyorum” diye nara bile atmış!

İKİ: Konser sırasında kuliste olan İlker Kaleli sahneye çıkması için ekip tarafından son anda zor ikna edilmiş. Sıla’ya da sürpriz olmuş. Hele öpücüğü hiç beklemiyormuş. Birlikte söyledikleri ‘Metelik’in hikayesi de şöyle: Sıla mutfakta yemek yaparken, İlker Kaleli gitarla gelip müziği çalmış. Sıla da sözlerini oracıkta, yemek pişirirken yazmış.

ÜÇ: 2019’dan bu yana Bodrum’daki evinde yaşıyor. Bunu da şöyle açıklıyor: “Çünkü orada özgürüm. Bir tişörtle yaşamak bana çok iyi geliyor. Küçük semtleri olan sahil kasabasına yerleşmek hayalimdi.”

DÖRT: Bodrum’daki gazeteciler ünlü çiftin peşinde. Hatta aralarında “Kim önce çekecek?” yarışı bile var! Ama işleri zor. Sıla “Bodrum’da kameralara yakalanmıyoruz, çünkü evden dışarı çıkmıyoruz. Yazları denize girmem. O beach’lerdeki partilerde coşmak, plajda 50 bikiniyle şov yapmak bana göre değil. İlker ile ev hayatını seviyoruz. Yoksa biz de biliyoruz, basının nerede olduğunu” diyor. Evde havuza giriyor.

Ve Bodrum-İstanbul hattındaki ünlülerden, mekanlardan son haberler…

1 milyon 236 bin liralık kombiniyle dikkat çeken Bülent Ersoy, Bodrum’daki 100 milyonluk villasına Kleopatra havuzu yaptırtıyor.

Divaya, Kleopatra havuzu

📌 Bu aralar Bodrum, Bülent Ersoy’un 100 milyon TL’lik ikiz villasını konuşuyor… Diva, 2020’de aldığı villaya 30 milyonun üzerinde tadilat ve eşya parası ödemiş. Yani ev gelmiş, 130 milyona… En son istekleri de 10 milyon tutmuş. Ne mi bunlar? Kleopatra havuzu (Basamaklı, derinliği ve su basıncı özel ayarlı), tropikal bahçe ve kış bahçesi…

 

Burak Özçivit göbekli fotoğraflarına taktı. Tatil dönüşü kamp programını yaptı.

Tatil dönüşü kampa

* Tekneden atlarken objektiflere yakalanan Burak Özçivit, göbeğinin tartışılıyor olmasından rahatsız olmuş. İstanbul dönüşü bir diyetisyen ve spor hocasıyla çalışmayı planlıyor. Organizasyonu yapmış bile.

2 alana 1 bedava

* Bazı pop yıldızlarının Bodrum konser biletleri “2 alana 1 bedava” şeklinde satılmaya başlanmış. Seyirci sıkıntısı o kadar artmış ki, alan dolu görünsün diye kapılar açılıyor, bedava seyirci toplanıyormuş. Bir organizatör şöyle dedi: “Yüzde 85 şarkıcının konser alanı dolmuyor.”

Sadece 60 bilet satan şarkıcı

📌 Geçen hafta kadın bir şarkıcımız, İstanbul konserini son anda iptal etti. Gerekçesi çok duygusaldı, ama kimse inanmadı! Gerçek şuymuş; şarkıcımız, 3 bin 500 seyirci kapasiteli mekan için 60 bilet satabilmiş… Şimdi bikinili pozlarını paylaşarak gündem yakalama peşinde!

Mekanlar isyanda!

📌 Bodrum ve Çeşme’deki kulüpler şarkıcıların yüksek fiyat istemesi nedeniyle zorda. Kepenk kapatma noktasına gelen bir mekan sahibi şöyle dedi: “Geçen yıl 300 bin isteyen popçu, bu yıl 900 bin talep ediyor. Bedava çıkmaya hazır şarkıcılar var, onları da biz istemiyoruz.

Peki kimler iş yapıyor?

📌 Seyirci sıkıntısı olmayan şarkıcılar ise; Serdar Ortaç, Kenan Doğulu, Sıla, Tan, Yıldız Tilbe, Sertab Erener, Volkan Konak, Hakan Altun.

Birçok şarkıcı bilet satamazken 90’ların yıldızları Kenan Doğulu, Serdar Ortaç ve Sertab Erener konserleri doluyor.

Özgü Namal 10 yıl sonra oyunculuğa dönmeye nasıl ikna oldu?Özgü Namal 10 yıl sonra oyunculuğa dönmeye nasıl ikna oldu?

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.