Teoman yanlışlıkla çalışkan oldu ve bir roman yazdı

Son dönemde her yerde karşımıza çıkıyor Teoman. Kimi zaman hayatı eskisi kadar hızlı yaşamadığını söylüyor, kimi zaman emeklilik planlarını anlatıyor. Şarkıcı yanlışlıkla çalışkan oldum dedi ve yeni projelerini anlattı. Bunlardan biri de yazarlık.

Kültür Sanat 16 Ocak 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı

Şarkıcı Teoman uzun süredir kariyer planları hakkında konuşuyor, neler yapacağını söylüyor. Daha önce emekli olma planları olduğunu söyleyen Teoman aslında yoğun bir tempoda çalışıyormuş.

Habertürk’ten Eren Gürel’in haberine göre Teoman yeni projelere hazır. Üstelik bunlardan biri Mayıs ayında yayınlanacak romanı. Projeden projeye koşturduğunu söyleyen  Teoman “20 günlük bir aram vardı. Kendimi spora vermiştim. Şimdi de gidiyorum. Bugün tatilimin son günü” dedi. Daha sonra kitabı dair yeni projelerini anlattı:

‘Yanlışlıkla çalışkan oldum’

“Bir roman bitirdim, son rötuşlarını yapıyorum, Mayıs ayında çıkacak. Hatta oyuna dönüştüreceğiz. Cem Adrian’a bir şarkı yaptım. Şubat’ta o çıkacak. Mayıs ayında bir şarkı da çıkacak. Bir şarkı daha yaptım… Yanlışlıkla çalışkan oldum.”

Daha önce emeklilik planlarından bahseden Teoman aslında çalışmayınca sıkıldığını söyledi. Gündelik programına uyduğunu, eskisi gibi yaşamadığını, düzenli bir hayatı olduğunu ise şu sözlerle anlattı:

“Görmüşsünüzdür, geçenlerde ‘After parti var mı?’ diyorum. İnsanları güldürme amaçlı aslında. Eskisi gibi yaşamıyorum. Saat 23.00 gibi yatıyorum. Sabahın saat 6’sında dışarıya atıyorum kendimi. Eskisinden farklı yaşıyorum ama siz sorduğunuzda after parti esprileri yapıyorum.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Teoman (@teoman)

‘İnsan işle kendini fazla uyuşturuyor’

2023’te çok çalıştığını söyleyen Teoman yeni yılda daha seçici olmada ve kendine vakit ayırmada kararlı:

“Geçen Ağustos ayında 10 konser verdim. 2024 ile ilgili düşüncem artık kendimi yormamak. Belli bir kariyere, yaşa geldikten sonra vitesi biraz düşürmekte fayda var. Gün kaçıyor. İnsan işle kendini fazla uyuşturuyor. Ben öyle yapmayacağım. Kitap okuyacağım, sporumu yapacağım, daha az çalışacağım gibi planlarım var. Fazla konsere çıkmam. Talep geliyor ama hepsini kabul etmiyorum. Çok aza düşürdüm konser adetimi.”

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.