Büyüküstün ve Çelik’ten depremzedeler için Paris’te yardım gecesi

Türkiye'nin ünlü oyuncuları Tuba Büyüküstün ve Fırat Çelik, depremzede çocuklar için bir arada. Paris'teki ünlü La Tour Eiffel Tiyatrosu'nda gerçekleştirilen yardım gecesinin sunuculuğunu üstlenen ikili, sahnede düet yaptı.

Kültür Sanat 8 Nisan 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Fırat Çelik ve Tuba Büyüksütün sahnede Joe Dassin'in şarkısını seslendirdi.

Paris’teki La Tour Eiffel Tiyatrosu, deprem bölgesi için düzenlenen yardım gecesine ev sahipliği yaptı. Gecenin sunuculuğunu UNICEF iyi niyet elçisi Tuba Büyüküstün ile Fırat Çelik üstlendi.  Depremden etkilenen çocuklar yararına düzenlenen yardım gecesinde Fırat Çelik, Fransızca ve Türkçe, Tuba Büyüküstün ise Türkçe ve İngilizce dillerinde yardım çağrısında bulundu. İkiliye Artus, Jérémy Ferrari, Paul Mirabel, Vérino, La Bajon, Camille Aumont Carnel ve daha pek çok Fransız sanatçı eşlik etti. 

Tuba Büyüksütün ve Fırat Çelik’in sunuculuğunu üstlendiği ve UNICEF’in depremzedelerle dayanışma için düzenlendiği yardım gecesinin ardından bağışların nisan ayı sonuna kadar kabul edileceği vurgulandı. Tiyatro salonunun tamamen dolduğu gecede ikili yaklaşık bir buçuk saatlik bir yayın gerçekleştirdi.

Birlikte düet yaptılar

Fransa’nın yanı sıra Avrupa’nın farklı ülkelerinden Latin Amerika’ya uzanan geniş bir coğrafyadan bağışların toplandığı gecede bir de sürpriz yaşandı. Tuba Büyüküstün ve Fırat Çelik ‘Salut les amoreaux’ şarkısına düet yaptı. Joe Dassin’in ünlü şarkısını seslendiren ikili salondan büyük alkış aldı. Dassin’in 1973 yılında yayınladığı şarkısı, bugüne kadar farklı müzisyenler tarafından defalarca seslendirildi.

İstanbul’da 545 tarihi eser depreme karşı restore edildi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.