Mabel Matiz’in yeni şarkısı: Aferin

Mabel Matiz, yeni albümünün habercisi teklisi 'Aferin'i dinleyiciyle buluşturdu. Klibi Berlin'de çekilen Aferin'de yoğun retro synth melodiler hissediliyor.

Kültür Sanat 22 Nisan 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Mabel Matiz'in yeni teklisi 'Aferin' tüm dijital platformlarda yayınlandı.

Mabel Matiz’den yeni tekli geldi. Yoğun retro synth melodilerinin hissedildiği ‘Aferin’, Mabel Matiz’in bu yaz yayınlayacağı beşinci albümünün de habercisi niteliğinde. Besteleriyle son yıllarda pop müziğine damgasını vuran Mabel Matiz’in yeni şarkısı klibi de hayranlarıyla buluştu. Sözleri Mabel Matiz’e, bestesi Mabel Matiz, EEI Beats ve Bahti’ye ait, prodüksiyonu Bahti ve EEI Beats’e ait.

Alternatif seslerin yoğunlukta hissedildiği şarkının sözleri ise Mabel Matiz’in kentli ozan havasıyla oldukça uyumlu. Hiciv yönü kuvvetli olan şarkıya dinleyicler tarafından gelen yorumları da ilk etapta olumlu.

Şarkının klibi Berlin’de çekildi

Mabel Matiz’in artık aşinası olduğumuz retro tarzının esintilerini taşıyan ‘Aferin’ müstakbel albümün de habercisi konumunda. Şarkının albümün genel havasını ne kadar yansıttığı ise şimdilik merak konusu. Tüm dijital platformlarda yayınlanan şarkının klibi de Youtube’da şimdiden büyük ilgi görmüş durumda. Yönetmenliğini Osman Özel’in üstlendiği klibin çekimleri ise Berlin’de gerçekleşti. Sanatçı daha önce de ‘Gök Nerede’ albümünde yer alan ‘Gel’ şarkısına Çekya’nın başkenti Prag’da klip çekmişti.

Mabel Matiz Avrupa’da kapalı gişe

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.