Magazin turu: ‘Kıskançlık’ sözleşmesi, en pahalı dizi ve setteki o kavganın sebebi

Fikret Kuşkan 'şebekler' çıkışından sonra ne hissetti? En pahalı dizi hangisi? Haluk Bilginer müjdeyi nerede aldı? Metin Akpınar ne durumda? Hande Ataizi ile Farah Zeynep Abdullah arasında neler oldu? Umut Evirgen evlilik öncesi sevgilisi Alina Boz'dan ne istedi? İşte gündemin perde arkası.

Müge Dağıstanlı 15 Ekim 2023
Bu haber 7 ay önce yayınlandı
Soldan sağa Meryem Uzerli, Angelina Jolie ve Haluk Bilginer (üste), Hande Ataizi ve Farah Zeynep Abdullah

EN KIZGIN

Sinema çevresi Fikret Kuşkan’ın çalışması en uyumlu isimler arasında olduğunu söylüyor. Ancak usta oyuncu, bir ödül gecesinde muhabirlere fena çıkıştı

Fikret Kuşkan magazincilere”Bazı maymunlar ve şebekler gibi röportaj vermiyorum” dedi. ‘Maymunlar ve şebekler’ derken kimden bahsettiğini söylemedi. Muhabir tam bunu soracağı sırada “Benimle sohbet edemezsiniz” diye kestirip attı. Duyduk ki; kameralar önündeki bu halini izleyip üzülmüş. Böyle biri olmadığını, verdiği cevabı bile hatırlamadığını söylüyormuş.

EN PAHALI

Çağatay Ulusoy ‘Gaddar’ dizisinin başrolü için bölüm başı 2 milyona imza attı. Kıvanç Tatlıtuğ’un 1.5 milyon liralık rekorunu kırdı. Gelin görün ki, Meryem Uzerli’nin istediği rakama ulaşamıyorlar. Almanya’da yaşayan oyuncu, kaşesini euro üzerinden belirliyor. Konaklama, İstanbul-Berlin arası gidiş-dönüşler derken yapımcıya, bölüm başına 2.5 milyon liraya geliyor. Bu da işini zorlaştırıyor. ‘Pahalılık’ demişken. Başrollerini Özgü Namal ve Özcan Deniz’in paylaştığı ‘Kızıl Goncalar’ın ilk bölüm maliyeti 15 milyon liraymış. An itibarıyla en pahalı dizi.

EN MUTLU

Sinema dünyası ‘Callas’ filminde Angelina Jolie ile oynayacak Haluk Bilginer’i konuşuyor

Haluk Bilginer, başrolünü Angelina Jolie ile paylaşacağı ‘Callas’ filminde Yunan asıllı armatör Aristotle Onassis’i canlandıracak. Yönetmen Pablo Larrain’in deneme çekiminde görür görmez karar verdiği Bilginer, 800 bin dolar (22 milyon lira) kazanacak. Bilginer, İngiltere’deki ajansından haberi alınca çok mutlu olmuş. O sırada başrolünü eski eşi Zuhal Olcay’la paylaşacağı ‘Kel Şarkıcı’ oyununun provasındaymış. İlk kutlama ekiple oracıkta yapılmış. Sinemacılar, Bilginer’in seçilmesinde oyunculuğunun yanısıra üç faktörün etkili olduğunu konuşuyor: “İngilizcesi mükemmel, Londra’daki ajansı çok güçlü, orada etkili bir çevresi var.”

EN MUTSUZ

Metin Akpınar 82 yaşında, ikiz babası ve iki torun sahibi oldu. Aslında kendisi ve 62 yıllık eşi Göksel Hanım durumu 12 yıldır biliyordu. Kızı Duygu Nebioğlu’nun açıklamasıyla kamuoyu da öğrendi. Türk halkından ve eşinden özür dileyen Metin Akpınar yakınlarının söylediğine göre çok mutsuz, kendisini iyi hissetmiyormuş. Katılacağı birkaç etkinliği iptal etmiş. Kimseyle konuşmak istemiyor, sosyal medyaya bakmıyor, telefonlara da çıkmıyormuş. Bu süreçte kendisiyle 3-4 kişi konuşabilmiş. Onlara da “Hiç iyi değilim” demiş.

EN KAVGACI

Hande Ataizi ile Farah Zeynep Abdullah arasındaki krizin nedeni ‘pas vermemek’

‘Aşk-ı Memnu’ filminin çekimleri iki ay önce bitti. Ama ana-kızı oynayan Farah Zeynep Abdullah (Bihter) ile Hande Ataizi (Firdevs) arasındaki kriz yeni ortaya çıktı. İddiaya göre; karşılıklı bir sahnede Hande Ataizi, Farah Zeynep Abdullah’dan iyi elektrik alamadığını söylemiş. “Rol sırasında pas vermiyor” demiş. Bunun üzerine sesler yükselmiş. Kıyamet kopmuş. Ekip iki oyuncuyu farklı odalara alıp zor sakinleştirmiş. Setten sızan bilgiye göre; filmi bu gerginlik yüzünden zor bitirmişler. Şimdi gala krizi sözkonusu. Çünkü ikisi de yapımcıya, yan yana gelmek istemediğini belirtmiş. Gişe iyi gelirse belki barışırlar… Bu arada film galası düzenlemenin fiyatları 700 bin TL’den başlayıp 3 milyon TL’ye kadar çıkıyormuş.

EN TARTIŞILAN

Mehmet Ali Erbil’in, Tiktok’ta tanıştığı 40 yaş küçük sevgilisi  Gülseren Ceylan (26) ilişkilerini 2. Sayfa’da şöyle özetledi: “İnanılmaz mutluyum. Yatağa uzandığımızda öyle eğleniyoruz ki, 3 saat uyumuyoruz. Hep makara, kukara yapıyoruz. Bir bardak su istiyorum getiriyor, bunu kimse için yapmazmış. Ben de ona ilaçlarını hazırlıyorum.” Sosyal medya da bu sözlere bayağı makara-kukara yaptı. Ama Erbil sinirlendi. “Tartışılmak istemiyorum, kapatın konuyu” diyor.

EN AŞIK

Dört aydır aşk yaşayan Umut Evirgen ile Alina Boz’u görenler hep aynı şeyi söylüyor: “Çifte kumrular gibiler.”  Kasım sonu evlenmeyi planlayan çift, uzun bir balayı programı hazırlamış. Umut Evirgen nikah öncesi müstakbel eşinden bir söz istemiş: ‘Eski aşkları kıskanmak yok.’ Evirgen bunu neden mi istiyor? Birçok güzel oyuncuyla aşk yaşadı. İçlerinden biri kıskançlık krizine girip Evirgen’in, evinde ne varsa kırıp döktü. 2 milyon TL’lik hasar meydana getirdi. Sonrasında masrafı ödedi. İddiaya göre; evin o halinin fotoğrafları hala Umut Evirgen’de.

EN ŞANSLI

Pakistan’da bir kozmetik markasıyla anlaşıp 10 milyon TL kazanan Burak Özçivit aynı anlaşmayı Dubai’yle 15 milyon TL karşılığında imzalayacak. Ayrıca 5 ülkeden daha teklif aldı. Burak Özçivit bölüm başı ücretini de yeni güncellemiş. Artık 1 milyon TL’ye imza atacak.

EN ŞAŞIRTAN

Sıla Türkoğlu “Estetiksizim, doğalım” demişti

‘Kızılcık Şerbeti’nin ‘Doğa’sı, Sıla Türkoğlu eski görüntüsüyle sosyal medyayı salladı. Daha önceki açıklamalarında yüzünde estetik olmadığını söylemiş, “Tamamen doğalım” demişti. Hala aynı görüşte. O karelerin ergenlik döneminde çekildiğini, yüzünün geçen yıllar içinde oturduğunu söylüyor.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.