Kızları Suphiye Orancı’yı arıyor, ünlü isimler ortaya saçılıyor

Metin Akpınar'ın biyolojik kızı Duygu Nebioğlu'nun Müge Anlı'da annesi Suphiye Orancı'ya yaptığı 'Çık konuş' çağrılarının üçüncü gününde, ortaya yine ünlü isimler saçıldı. Programa katılan bir izleyici Orancı'nın bir de oğlu olduğunu iddia etti.

Popüler 19 Nisan 2024
Duygu Nebioğlu

Duygu Nebioğlu’nun Metin Akpınar’ın biyolojik kızı olduğunun ortaya çıkmasıyla başlayan süreç gittikçe daha karmaşık hale geliyor. Dönemin tanıkları konuştukça yeni iddialar çıkıyor, olayla ilgisi olan olmayan ünlülerin isimleri ortaya saçılıyor.

36 yaşındaki Nebioğlu bugün üçüncü kez Müge Anlı’nın programına katıldı. Dört kızını Türkiye’de bırakıp Almanya’ya yerleşen annesi Suphiye Orancı’ya “Sen ortaya çık, gerçekler ortaya çıksın” diye seslendi. Bugün programı arayıp bilgi verenler arasında Orancı’yı ilk gençliğinden tanıyan arkadaşları ve Almanya’daki yeni hayatından bilen arkadaşları vardı.

Bir de erkek çocuk mu var!

Yayına katılan eski bir mahalle arkadaşı Suphiye Orancı’nın 19 yaşındayken mahalleden Erol adlı bir gençten dünyaya bir erkek çocuk getirdiğini ancak sevgilisinin ailesi evlenmelerini istemediği için çocuğu aileye bıraktığını iddia etti. Annenin beyanı üzerine dört çocuğunun baba adı hanesine ‘Erol’ yazılması da buna bağlandı. Konuk “Suphiye çok zarif bir kızdı ancak ailesinden hiç destek görmedi tam tersine zarar gördü” dedi.

Yayına bağlanan bir başkası Orancı’nın 1988-89 yıllarında madde kullanımına bağlı olan bir suçtan hapse girdiğini, Tarlabaşı’nda ‘Yeşim anne’ diye bir kadınla çalıştığını, yalnızca sanat ve eğlence dünyasından isimlerle değil futbolcularla da para karşılığında çıktığını söyledi. Her iki eski arkadaş da Suphiye Orancı’nın “Beni bu ortamlara annem soktu” diyerek içinde bulunduğu durumdan mutsuz olduğunu ifade etti.

Çocuklarına düşkün tertemiz bir kadın

Orancı’yı Almanya’daki “ikinci hayatından” dil kursundan tanıyan bir arkadaşı ise “Mutlu bir evliliği, tertemiz bir evi, güzel bir bahçesi vardı. Çocuklarına çok iyi annelik ediyordu. Almanlaşmak istiyordu, Türklerden uzak duruyordu” diye anlattı. Türkiye’deki çocuklarından bahsetmediğini söyledi.

Program sırasında ve sonrasında sosyal medyada yapılan yorumlarda çok sayıda ünlü ismin adı geçti.  Dedikodu düzeyindeki bu iddialarda gazeteci, şarkıcı, Yeşilçam yıldızı şöhretli erkeklerin adı geçiyor.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.