Müjde gibi müjde: Hogwarts İstanbul şubesi açılıyor

Harry Potter evreninin İstanbul'daki hayranlarına müjde. Seriye ait kostümler, aksesuarlar ve eşyaların satıldığı 'Wizarding World' undördüncü şubesi 16 Aralık'ta İstanbul'da açılacak. Mall of İstanbul’dak mağazanın açılış günü de sürprizli.

Popüler 14 Aralık 2023
Bu haber 5 ay önce yayınlandı
Mağaza, 16 Aralık Mall Of İstanbul’da açılacak.

İngiliz yazar J.K. Rowling’in filmlere de uyarlanan kitap serisi ‘Harry Potter’ dünyaca ünlü bir fenomen. Büyük küçük her yaştan izleyici ve okur kitlesine hitap eden Harry Potter’ın en büyük alametifarikası ‘Wizarding World/ Büyücü Dünyası’ ya da doğrudan Harry Potter evreni olarak anılan  sihirli ve özgün dünyası. Bu dünyaya ait karakterlerin kullandığı eşyalar, kostümler, ev dekorasyon ürünleri, oyuncaklar hayranlarının büyük ilgisini görüyor.

O halde gizemli ve macera dolu bu deneyimi buluşturan Harry Potter evreninin İstanbul’daki hayranlarına müjde. Wizarding World mağazasının dördüncü şubesi İstanbul’da açılacak. Mall of İstanbul’da iki yüz metrekarelik bir alanda hizmet verecek olan Wizarding World Shop by Sihir Dükkanı ‘Harry Potter’ ve ‘Fantastik Canavarlar’ serilerine ait bin 500’e yakın zengin ürün yelpazesi sunacak. Mağazanın Türkiye ve yakın coğrafyada Harry Potter hayranlarına öncülük edecek amiral gemisi olması amaçlanıyor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sihir Dükkanı (@sihir.dukkani)

Türkiye’deki hem ilk lisanslı Harry Potter partneri hem de Warner Bros. Discovery ailesinin yaklaşık dört yıldır hem üreticisi hem de perakende partneri olan Sihir Dükkanı bu mağazayla bir ilke daha imza atmış olacak. Mağaza satışa sunduğu ürünlerin yanı sıra tasarımıyla da Harry Potter evreninin atmosferini de yansıtacak. Mağazanın duvarlarında serinin sahnelerinden alıntılar, vitrinlerde ikonik karakterlerin figürleri ve detaylar da yer alacak.

Açılış gününü kaçırmayın!

16 Aralık’ta kapılarını açacak Wizarding World Shop by Sihir Dükkanı mağazasının açılış gününe özel etkinlikleri, sürpriz hediyeleri, Harry Potter temalı ikramları olacağı da duyuruldu. Ayrıca her gün 10.00-22.00 saatleri arasında açık olacak mağazada ziyaretçilere Asa Seçimi, Seçmen Şapka ile Hogwards Binası’nı Bulma, Görünmezlik Pelerinini Deneme,  9 ¾ Peronunda Fotoğraf Çekme gibi özel imkânlar da sunulacak.

Resmi açıklama yapıldı: Harry Potter dizi oluyor ve 10 yıllık macera başlıyorResmi açıklama yapıldı: Harry Potter dizi oluyor ve 10 yıllık macera başlıyor

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.