17 yaşındaki basketbolcu antrenmanda öldü

Alabama Eyaleti'nin lise yıldızlarından Caleb White'ın, geçtiğimiz perşembe günü okulda idman yaptığı sırada rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldığı ancak bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadığı belirtildi.

Spor 15 Ağustos 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Genç basketbolcu idmanda hayatını kaybetti.

ABD basketbolu için lise düzeyi son derece belirleyici yerlerden biri. Burada kendini geliştiren sporcular istedikleri takdirde direkt olarak profesyonel basketbola adım atabiliyorlar. Veya NBA takımlarının gözleri üzerinde şekilde kolej veya Gelişim Ligi’nde kendilerini geliştiriyorlar.

Bu isimlerden biri olarak görülen Alabama Eyaleti’nin önde gelen lise potansiyellerinden biri Caleb White, geçen perşembe okulda idman yaptığı esnada rahatsızlandı. Hastaneye kaldırılan White tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

12 Dev Adam komşuyu geçti yarı finale çıktı12 Dev Adam komşuyu geçti yarı finale çıktı

Alabama Liseler Arası Spor Birliği yöneticisi Alvin Briggs yaptığı açıklamada “Dualarımız ve düşüncelerimiz Caleb’ın ailesi, sınıf arkadaşları, basketbol takımı ve okul çevresiyle. O, geçen ay Kuzey-Güney All-Star karşılaşmasında forma giyebilecek kadar yetenekli bir öğrenci-sporcuydu.” dedi.

Pinson Valley’de forma giyen White, geçen sezon 20.9 sayı ve 3.9 ribaunt gibi güçlü bir 3. sınıf dönemi geçirerek son sınıf yaşantısına başlıyordu.

16 yaş altı Periler grupta sıfır çekti16 yaş altı Periler grupta sıfır çekti

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.