Acun Ilıcalı’dan Aziz Yıldırım’a tazminat davası

Sports Digitale'in haberine göre Ali Koç'un yönetim kurulu listesindeki Acun Ilıcalı, Aziz Yıldırım'ın kendisi hakkındaki sözlerinden ötürü İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusu yaptı ve 10 milyon TL'lik tazminat davası açtı.

Spor 6 Haziran 2024
Bu haber 4 hafta önce yayınlandı
Acun Ilıcalı, Aziz Yıldırım'a dava açtı.

Fenerbahçe’de başkanlık seçimine günler kaldı. Son bir haftada başkanlar arasındaki demeç yarışları kızıştı. Ali Koç’un ekibinde Acun Ilıcalı’ya yer vermesinin ardından Aziz Yıldırım da Ilıcalı aleyhinde tartışılan söylemlerde bulundu.

Bursa’da Fenerbahçelilerle bir araya gelen Yıldırım “Acun kaşınıyor. Kaşınmasın. Çıkmış bu gece bir televizyon programında hakkımda konuşuyor. Mourinho ile Londra’da görüşmüşüm. Yanlış biliyor, Londra’da değil, Roma’da görüştüm. Geri zekalı Acun. 2016 ya da 2017 yılında basketbol takımımız Beşiktaş’ı yenerek şampiyon olmuştu. O şampiyonluk eğlencesinde Acun da vardı. İki Dominik varmış. İşte bu Dominik’te Fetöcülere pasaport ve oturma izni veriyormuş, dediler. Kendisiyle konuştum ve yapma dedim. Yapmıyorum, etmiyorum dedi ama yapıyormuş. Öğrendik sonradan. Ayrıca Acun’un oraya kalkan özel uçaklarını da takip etsinler, başka bir şey demiyorum. Adnan Oktar’a sadece bir sene gittim diyor ama dokuz sene gitmiş. Hakkında yazılan 3 bin 500 sayfalık fezlekeyi okudum” demişti.

Fenerbahçe'de başkanlık savaşı çok sert geçiyor, Aziz Yıldırım ve Ali Koç gün boyu polemik yaptıFenerbahçe’de başkanlık savaşı çok sert geçiyor, Aziz Yıldırım ve Ali Koç gün boyu polemik yaptı

Acun Ilıcalı bu iddialara “Aziz Yıldırım Dominika’daki insanların pasaport olayını Dominik Cumhuriyeti zannetmiş… Aynı ülke bile değil! Dominik pasaportunun herhangi bir esprisi yok” diye yanıt vermiş, Yıldırım’ın söylemini kanıtlaması durumunda halihazırdaki görevinden vazgeçeceğini, bir daha Türk futbol gündeminde yer almayacağını belirtmişti.

Sports Digitale’in haberine göre Ilıcalı son olarak iddia ve hakaretleri için Aziz Yıldırım hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusu yaptı ve 10 milyon TL’lik tazminat davası açtı.

Polemikte son perde... Acun Ilıcalı'dan Aziz Yıldırım'a: Dominikleri karıştırmışPolemikte son perde… Acun Ilıcalı’dan Aziz Yıldırım’a: Dominikleri karıştırmış

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.