Kadın-erkek aynı senaryo… Fenerbahçe, 2023’ü lider olarak tamamladı

Fenerbahçe ve Galatasaray hem kadın hem erkek futbolunda nefes nefese şampiyonluk yarışı veriyor. Sarı lacivertliler 2023 yılını iki branşta da averajla ezeli rakibinin üzerinde tamamladı.

Spor 26 Aralık 2023
Bu haber 4 ay önce yayınlandı
Fenerbahçe- Galatasaray Süper Lig'de şampiyonluk yarışında koptu.

Hem kadınlar hem erkekler Süper Ligi’nde Fenerbahçe ile Galatasaray arasında nefes nefese bir rekabet yaşanıyor. 2024’e Fenerbahçe iki branşta da averajla lider girdi.Süper Lig’de sarı-Lacivertli ekip yeni yıl öncesi son maçta sahasında Galatasaray ile 0-0 berabere kalarak liderliğini korudu. İki takım da puanını 44 yaparken +30 averaj olan Kanarya, +23 averajlı Cim Bom’u geride bıraktı.

Geçen sezon Galatasaray lider girdi, şampiyon oldu

Süper Lig’de 2022-2023 sezonunda yeni yıla en yakın rakibi Fenerbahçe’nin bir puan önünde Galatasaray lider girmişti. Sarı-Kırmızlı ekip sezon sonunda şampiyonluğa ulaşmıştı.

Derbide ikinci perde: Hakem Abdulkadir Bitigen olduDerbide ikinci perde: Hakem Abdulkadir Bitigen oldu

16. hafta maçları 2024 Ocak’a ertelendi

Ankaragücü – Çaykur Rizespor maçından sonra çıkan olaylar nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu 16. hafta maçlarını 2024 Ocak ayında oynanacağını açıklamıştı.

Fenerbahçe, son hafta liderliği Galatasaray’dan aldı.

Kadın futbolunda Fenerbahçe son anda öne geçti

Kadınlar Süper Lig’de de başka bir senaryo yaşandı. Fenerbahçe, sahasında Adana İdmanyurduspor’u 8-0 yenerek puanını 36’a çıkardı. Galatasaray ise deplasmanda ALG Spor’a 4-1 yenilerek 36 puanda kaldı. +36 averajı olan sarı lacivertliler, rakibini yakalayarak  +28 averajı bulunan Galatasaray’ı geçip 2024’e lider girmeyi başardı.

Dünya basını Fenerbahçe-Galatasaray derbisini böyle gördü: Adil bir 0-0Dünya basını Fenerbahçe-Galatasaray derbisini böyle gördü: Adil bir 0-0

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.