Ali Koç müjdeyi verdi: Melissa Vargas resmen Fenerbahçe’de

10Haber'in daha önce duyurduğu Melissa Vargas'ın Fenerbahçe'ye transferini başkan Ali Koç, Divan Kurulu'nda 'müjde' olarak açıkladı.

Spor 3 Şubat 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı
Melissa Vargas sezonun geri kalanında Fenerbahçe forması giyecek.

Türkiye Voleybol Federasyonu’nun transfer için kulüplere verdiği süre 1 Şubat’ta doldu. Tianjin’de forma giyen Filenin Sultanları’nın yıldızı Melissa Vargas, Çin liginin son maçının 3 Şubat’a kalması nedeniyle durumu belirsizdi. 10Haber, 31 Ocak’ta yaptığı haberde Fenerbahçe’nin Vargas transferi için Tianjin ile anlaştığını haberleştirmişti. (Linkte)

Ali Koç ‘Müjde’ diyerek açıkladı

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Divan Kurulu toplantısında son beş sezondur sarı-lacivertlilerde forma giyen Avrupa Şampiyonası’nın en değerli oyuncusu Melissa Vargas’ın takıma katılacağını söyledi. Fenerbahçe Başkanı şöyle konuştu: “Melissa Vargas’ın transferi… 31 Ocak’ta Türkiye’de transfer bitiyor. Biliyorsunuz Çin’de oynuyor ve sonra bize geliyor. Melisa’nın ülkemize gelebilmesi için takımın final serisini 3-0’da bitirip, 30 Ocak’ta lig bitimiyle gelmesini istiyorduk. Melissa Vargas’ın takımı 55 maçtır yenilmedi, neredeyse set bile vermedi. Ancak 55 maç sonra takımı ilk yenilgisini aldı. Final serisi uzadı ve bu şekilde lisans işlemlerini yetiştireme şansımız imkansız hale geldi. Voleybol Federasyonu ve yöneticilerimizin çalışmaları, Vargas’ın menajerlik şirketinin biraz itmesiyle birlikte Melisa Vargas’ın takıma döneceğini açıklıyorum. Lisans işlemleri tamamlandı. Kendisi hâlâ sakat, yeni yeni oynamaya başladı. İnşallah Mart ve Nisan aylarında bize katkı sağlayacak. Bu transferin maliyeti oldu. Bize destek veren sponsorlarımıza teşekkür ediyorum.”

Vargas moda çekiminde: Ne giyse yakışıyorVargas moda çekiminde: Ne giyse yakışıyor

Melissa Vargas’ın takımı Çin Ligi’nde şampiyon oldu

Vargas’ın Çinli ekibi bir kez daha şampiyon. Tianjin Bohai Bank, Çin Ligi’deki final serisini maçlarını 3-1 kazanarak şampiyon oldu. Omuzundan sakatlanan Melissa Vargas uzun süre sahalardan uzak kaldı. Küba asıllı milli oyuncu, bu sezon Çin takımı Tianjin Bohai Bank’ta sadece bir maça çıkabildi. Tianjin ise Çin Ligi’ndeki final serisinin dördüncü maçında Shanghai’yı 3-1 yenerek final serisini 3-1 kazandı. Tianjin, Çin Ligi’nde üst üste üçüncü kez şampiyon oldu. Tianjin’din Li Yingying, Çin Ligi’nde 2023-24 sezonunun en değerli oyuncusu seçildi. Çin takımınınşampiyon olmasındansonra Vargas Türkiye’ye dönecek ve Fenerbahçe’ye katılacak.

Polonya'da bir numarada Melissa Vargas varPolonya’da bir numarada Melissa Vargas var

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.